Ansök till Konstrundan 21.1–22.2.2017! 

Ansökan till årets Konstrunda (18–20.8.2017) fylls i elektroniskt via länken nedan. Presentera dig väl både i bild och text – din CV och bilderna är det viktigaste i din ansökan. Juryn besöker inte dina webbsidor för utvärderingens skull.

Förbered följande innan du öppnar ansökan:

  • Fem bilder vars längre sida inte får överskrida 2040 pixlar.
  • En text om dig själv och din konst i jag-form (förutom om ni ansöker som konstnärsgrupp). På svenska och gärna också på finska, ifall du behärskar båda inhemska eller har tillgång till översättning. 
  • En uppdaterad meritförteckning.

Om du behärskar båda inhemska språken så ber vi dig vänligen att fylla i presentationstexten både på svenska och finska.

OBS! Kolla noggrant att du får ett bekräftelsemejl på din ansökan till din e-post (mejlet går ibland till skräpposten). Om du inte mottagit ett sådant har din ansökan inte kommit fram. Om du har problem med filuppladdningen, testa att ändra filnamnen så att de inte innehåller å, ä eller ö. Har du fortfarande problem kan du sända in en ansökan utan bilagor och skicka dina bilder och CV separat per e-post till konstrundan.aboland@gmail.com.

Ansökan är stängd.

Konstrundandeltagarnas fördelar

Genom att delta i Konstrundan får du en egen sida på www.konstrundan.fi, du presenteras i evenemangets tidning, du får gratis marknadsföringsmaterial och synlighet samt bjuds in till informations- och mingelkvällar. Under jubileumsåret 2017 bjuds curatorer, konstsamlare och andra branschfolk in att besöka Konstrundans deltagare.

Arrangör/järjestäjä

Åbolands hantverk rf / Julia Nyman
konstrundan.aboland(a)gmail.com
044 9770 773

Helsingfors/Helsinki

Lene Wahlsten
konstrundan.helsingfors(at)gmail.com
040 835 2320

Västra Nyland/Länsi-uusimaa

Pro Artibus / Erica Wulff
konstrundan.vastranyland(at)gmail.com
019 2239 016

 

Östra Nyland/Itä-uusimaa

Borgå Konstskola / Leena Stolzmann
konstrundan.ostranyland@gmail.com
0400 880 526

Åland/Ahvenanmaa

Ålands konstförening / Minna Öberg
konstrundan.aland(at)gmail.com
040 827 3961

Österbotten/Pohjanmaa

 Vasa konstnärsgille/Paula Blåfield
konstrundan.osterbotten(at)gmail.com
0400 838893