Hae Konstrundaniin 21.1.—22.2.2019!

Hakemus Konstrundaniin jätetään sähköisesti alla olevan linkin kautta. Hakulomake on auki 21.1.—22.2. Esittele itsesi hyvin sekä sanoin että kuvin – CV ja kuvat ovat hakemuksesi tärkeimmät asiat. Eri aloja edustava nelihenkinen jury arvioi hakemukset. Jury kiinnittää huomiota visuaaliseen materiaaliin, ansioluetteloon, koulutukseen, jäsenyyteen killoissa ja yhdistyksissä sekä osallistujan kykyyn uusiutua mikäli on osallistunut Konstrundaniin aikaisemmin. Jury ei vieraile kotisivuillasi pystyäkseen arvioimaan hakemustasi.

Valmistele nämä ennen hakulomakkeen avaamista:

  • Viisi kuvaa. Kuvan pidempi sivu ei saa ylittää 2040 pixeliä.
  • Sanallinen kuvaus sinusta ja taiteestasi minä-muodossa (paitsi jos haette taiteilijaryhmänä), sekä suomeksi että ruotsiksi, jos taidat molemmat kotimaiset kielet.
  • Päivitetty ansioluettelo.
HUOM! Kun hakemus on lähetetty, saat varmistuksen sähköpostiisi. Tarkista, että se on varmasti tullut, joko postilaatikkoosi tai roskapostiisi. Jos vahvistussähköpostia ei ole saapunut, jotain on mennyt pieleen, ja hakemus ei ole tällöin tullut vastaanottajalle. Jos liitetiedostot aiheuttavat ongelmia, vaihda tiedostonimet niin että niissä ei ole ääkkösiä. Jos sinulla on edelleen ongelmia liitetiedostojen kanssa, voit lähettää hakemuksen ilman liitetiedostoja. Tällöin lähetät kuvat ja ansioluettelon erikseen osoitteeseen konstrundan.aboland@gmail.com.

Haku on päättynyt


Konstrundan -osallistujan edut

Osallistumalla Konstrundaniin saat oman sivun Konstrundanin kotisivuille, sinut esitellään tapahtuman lehdessä, saat ilmaista markkinointimateriaalia ja näkyvyyttä sekä kutsun infotilaisuuksiin ja tapaamisiin. Tapaamisissa tutustut muihin Konstrundanin osallistujiin. Kutsumme kuraattoreita, taidekeräilijöitä ja muita alan ihmisiä vierailulle Konstrundanin osallistujien luokse.

Konstrundanin kautta saat näkyvyyttä koko maassa.

Haluatko osallistua Konstrundaniin vaikka sinulla ei ole omaa työhuonetta? Ei hätää! Tänä vuonna voit varata paikan yhteisestä tilasta, jossa voit esittää työtäsi Konstrundanin aikana.