Hae mukaan Konstrundaniin 21.1.—21.2.2021!

Hakemus vuoden 2021 Konstrundaniin jätetään sähköisesti alla olevan linkin kautta. Hakulomake on auki 21.1.—21.2.

Esittele itsesi hyvin sekä sanoin että kuvin – CV ja kuvat ovat hakemuksesi tärkeimmät asiat. Eri aloja edustava kolmihenkinen jury arvioi hakemukset.

Valintakriteerinä on, että olet ammattitaiteilija, -taidekäsityöläinen tai -muotoilija. Ammattilainen tarkoittaa tässä kontekstissa että

  • tekijällä on riittävä koulutus omalta alalta tai kokemus, joka vastaa riittävää kokemusta ja että
  • tekijä on aktiivinen alallaan, esim. yrittäjänä koko- tai osa-aikaisena. Aktiivisella tarkoitetaan, että henkilöllä on jatkuvaa toimintaa, eli esim. myyntiä tai säännöllistä näyttelytoimintaa tai muita vastaavia tapahtumia

Uutuutena tänä vuonna myös isommilla yhteisöillä on mahdollisuus jättää yhteinen hakemus, joka koskee useaa toimijaa. Yhteisö voi olla esim. jaettu työhuone, galleria, taidelainaamo, instanssi jossa on useita työhuoneita tai yhdistykset ja killat, joilla on tiloja joissa osallistujat voivat esittää töitään. Sekä yhteisön että sen osallistujien tulee täyttää kriteerit yllä ja on ehdottoman tärkeää, että osallistujat ovat paikalla Konstrundanin aikana kertomassa itsestään ja teoksistaan.

Arvioinnissa jury painottaa

  • visuaalista materiaalia
  • ansioluetteloa
  • koulutusta, kokemusta ja toimintaa

Huomioithan, että jury vaihtuu vuosittain eikä tunne aiempia hakemuksia. Jury ei vieraile kotisivuillasi pystyäkseen arvioimaan hakemustasi, eli on tärkeää että kaikki tarpeellinen tieto on mukana hakemuksessa.

Konstrundan -osallistujan edut

Osallistumalla Konstrundaniin saat paljon positiivista näkyvyyttä. Saat oman profiilin Konstrundanin kotisivuille, sinut esitellään tapahtuman lehdessä, jonkapainos on yli 120 000 kpl. Saat myös ilmaista markkinointimateriaalia.

Konstrundan-viikonloppuna saat usia asiakkaita sekä paljon mielenkiintoisia keskustelutuokioita kävijöiden kanssa.

Vuonna 2020 yhteenlaskettu kävijämäärä oli yli 15 200 henkilöä, keskimäärin oli n. 60 kävijää joka vierailukohteessa.

Konstrundanin kautta saat näkyvyyttä koko maassa.

Valmistele nämä ennen hakulomakkeen avaamista:

  • Lue päivitetyt arviointikriteerit tästä.
  • Viisi kuvaa. Kuvan pidempi sivu ei saa ylittää 2040 pixeliä.
  • Sanallinen kuvaus sinusta ja taiteestasi minä-muodossa (paitsi jos haette taiteilijaryhmänä). Kirjoita mielellään sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.
  • Päivitetty ansioluettelo.

HUOM!
Huomaa, että tiedot hakemuksessa ei tallennu mihinkään ennen kuin hakemus on lähetetty onnistuneesti! Sinun tulee vähintään täyttää kaikki pakolliset kentät, jotta voit lähettää hakemuksen.

Kun hakemus on lähetetty, saat varmistuksen sähköpostiisi. Tarkista, että se on varmasti tullut, joko postilaatikkoosi tai roskapostiisi. Jos vahvistussähköpostia ei ole saapunut, jotain on mennyt pieleen, ja hakemus ei ole tällöin tullut vastaanottajalle. Jos liitetiedostot aiheuttavat ongelmia, vaihda tiedostonimet niin että niissä ei ole ääkkösiä. Jos sinulla on edelleen ongelmia liitetiedostojen kanssa, voit lähettää hakemuksen ilman liitetiedostoja. Tällöin lähetät kuvat ja ansioluettelon erikseen osoitteeseen konstrundan.aboland@gmail.com.


Haku on päättynyt
Tervetuloa hakemaan mukaan ensi vuonna!