Hae Konstrundaniin 21.1.—22.2.2019!

Hakemus Konstrundaniin jätetään sähköisesti alla olevan linkin kautta. Hakulomake on auki 21.1.—22.2. Esittele itsesi hyvin sekä sanoin että kuvin – CV ja kuvat ovat hakemuksesi tärkeimmät asiat. Eri aloja edustava nelihenkinen jury arvioi hakemukset. Jury kiinnittää huomiota visuaaliseen materiaaliin, ansioluetteloon, koulutukseen, jäsenyyteen killoissa ja yhdistyksissä sekä osallistujan kykyyn uusiutua mikäli on osallistunut Konstrundaniin aikaisemmin. Jury ei vieraile kotisivuillasi pystyäkseen arvioimaan hakemustasi.

Valmistele nämä ennen hakulomakkeen avaamista:

  • Viisi kuvaa. Kuvan pidempi sivu ei saa ylittää 2040 pixeliä.
  • Sanallinen kuvaus sinusta ja taiteestasi minä-muodossa (paitsi jos haette taiteilijaryhmänä), sekä suomeksi että ruotsiksi, jos taidat molemmat kotimaiset kielet.
  • Päivitetty ansioluettelo.
HUOM! Kun hakemus on lähetetty, saat varmistuksen sähköpostiisi. Tarkista, että se on varmasti tullut, joko postilaatikkoosi tai roskapostiisi. Jos vahvistussähköpostia ei ole saapunut, jotain on mennyt pieleen, ja hakemus ei ole tällöin tullut vastaanottajalle. Jos liitetiedostot aiheuttavat ongelmia, vaihda tiedostonimet niin että niissä ei ole ääkkösiä. Jos sinulla on edelleen ongelmia liitetiedostojen kanssa, voit lähettää hakemuksen ilman liitetiedostoja. Tällöin lähetät kuvat ja ansioluettelon erikseen osoitteeseen konstrundan.aboland@gmail.com.

Haku on päättynyt


Konstrundan -osallistujan edut

Osallistumalla Konstrundaniin saat oman sivun Konstrundanin kotisivuille, sinut esitellään tapahtuman lehdessä, saat ilmaista markkinointimateriaalia ja näkyvyyttä sekä kutsun infotilaisuuksiin ja tapaamisiin. Tapaamisissa tutustut muihin Konstrundanin osallistujiin. Kutsumme kuraattoreita, taidekeräilijöitä ja muita alan ihmisiä vierailulle Konstrundanin osallistujien luokse.

Konstrundanin kautta saat näkyvyyttä koko maassa.

Haluatko osallistua Konstrundaniin vaikka sinulla ei ole omaa työhuonetta? Ei hätää! Tänä vuonna voit varata paikan yhteisestä tilasta, jossa voit esittää työtäsi Konstrundanin aikana.


 

ARRANGÖR/JÄRJESTÄJÄ

Åbolands hantverk rf / Martina Lindberg
konstrundan.aboland(a)gmail.com
044 9770 773

HELSINGFORS/HELSINKI

Cecilia Hackzell-Ibrahim
konstrundan.helsingfors(a)gmail.com
040 1460866

VÄSTRA NYLAND/LÄNSI-UUSIMAA

Jani A. Purhonen
044 277 9613
konstrundan.vastranyland(a)gmail.com

ÖSTRA NYLAND/ITÄ-UUSIMAA

Borgå Konstskola / Leena Stolzmann
konstrundan.ostranyland(a)gmail.com
0400 880 526

ÅLAND/AHVENANMAA

Edward Johansson
konstrundan.aland(a)gmail.com
0457 343 9797

ÖSTERBOTTEN/POHJANMAA

Christa Friberg
konstrundan.osterbotten(a)gmail.com
050 555 7507

Beställ nyhetsbrev | Tilaa uutiskirjettä