207. Kuvataiteilija Sini Kallio

Sini Kallio, "The Soldier", oil on canvas, 54 x 70 cm, 2021, Kuva: Sini KallioSini Kallio, henkilökuva työhuoneella, 2021Sini Kallio, "Jessica as a warrior", oil on canvas, 50 x 65 cm, 2021, Kuva: Sini KallioSini Kallio, "Aubergines splashing over peaches in a sea of shrimps", oil and acrylic on canvas, 82 x 100 cm, 2021, kuva: Sini KallioSini Kallio: "Tiger Stripes", oil on canvas, 100 x 130 cm, 2020, Kuva: Sini Kallio

Katuosoite

Vehnämyllynkatu 39
33560 Tampere

Puhelin

0443739263

Taidemuoto

Piirustus, Taidemaalus, Visuaalinen taide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen kuvataiteilija ja visuaalisen kulttuurin maisteri. Oman taiteellisen työskentelyn ohessa opetan taidekursseja Ahjolassa. Työskentelen pääasiassa maalaten, mutta olen monialainen, ja tekniikkani taipuvat teosideoiden tarpeen mukaan, erityisesti piirtäminen eri tekniikoin on erottamaton osa taidettani. Työni ovat realismia yhdistettynä surrealistisiin elementteihin, monesta teoksesta löytyy pikkutarkkoja yksityiskohtia ja rentoa jälkeä. Olen feministinen taiteilija, aiheeni ovat tulkintoja, krittiikkejä ja analyyseja ympäröivästä maailmasta, taiteeni peilaa aina yhteiskunnan ilmiöitä. Tavoitteeni on tehdä teoksia, jotka laittavat katsojan pohtimaan asioita syvemmällä tasolla, mutta niitä voi katsoa myös puhtaan esteettisinä kuvina.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Nopeiden piirustusten demonstraatio, kävijät voivat kokeilla samoilla tekniikoilla piirtämistä/maalaamista, joko tehden itsestään tai kaverista muotokuvan.


Ajo-ohjeet

Tien päässä valkoinen teollisuusrakennus. Pysäköinti kadun reunaan.