175. Taidehuone Anniina Loiske

Anniina Loiske, Olemassaolo 6, keramiikka, 2019Anniina Loiske, taiteilija, keramiikka-artesaaniAnniina Loiske, Vapautuminen, keramiikkaa/keraamiset valaisimet, 2019Anniina Loiske, Eloisa, savityö, 2022Anniina Loiske, Freedom, akryyli, 2021

Katuosoite

Rauhankatu 8
49400 Hamina

Puhelin

0407330218

Taidemuoto

Keramiikka, Taidekäsityö, Taidemaalus, Visuaalinen taide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen Anniina Loiske, taiteilija ja keramiikka-artesaani. Asun ja työskentelen Haminassa. Taiteessani tutkin ihmisyyttä, olemassaoloa ja sen kaiken kattavaa noeettista ulottuvuutta. Luonnon ja ihmisen välisyys on itselleni tärkeä asia. Olen keramiikkataiteilija, ja viime vuosina olen alkanut myös maalata, aihealueet ovat yhteneväiset keramiikkatöissäni ja maalauksissani, joissa kuvaan ihmistä, henkisyyttä ja luonnon symboliikkaa. Teosteni kautta etsin yhtymäkohtia tekemisen ja ajattelun välillä.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Taidehuoneellani on keramiikkatöitäni ja maalauksiani, sekä valmiita teoksia että keskeneräisiä prosesseja. Keskustelua taiteesta, sen tekemisestä ja kokemisesta. Mahdollisuus tehdä taidehankintoja. Esillä naamioita, laskuvarjohyppääjiä, tuikkuja, ja tarjolla jotakin hyvää.

Facebook: Taidehuone Anniina Loiske, Instagram: anniina_loiske

Ajo-ohjeet

Luovien alojen talo on vanha keltainen puutalo, jonne sisäänkäynti portista sisäpihan kautta, A-rappu.