270. Aino Mikkonen - Ateljee Aino Sofia, Kulttuurikiihdyttämö TILA

Aino Mikkonen, Mielessäni, akryyli kankaalle 46x55cm, 2021Aino Mikkonen, kuva: Aini PihlajaniemiAino Mikkonen, Mielen virtoja, akryyli kankaalle 65x81cm, 2021Aino Mikkonen, Kuohuu, akryyli kankaalle 70x70cm, 2021Aino Mikkonen, Poika pieni, tempera mdf-levylle 37x40cm, 2020

Katuosoite

Pikisaarentie 15
90100 Oulu

Puhelin

+358445533004

Taidemuoto

Keramiikka, Taidegrafiikka, Taidemaalus, Veistos, Visuaalinen taide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen kuvataiteilija Aino Mikkonen. Ateljeeni sijaitsee synnyinkaupungissani Oulussa, idyllisessä Pikisaaressa. Suurin osa tuotannostani on abstrakteja maalauksia. Kangas on yleisin maalauspohjani, mutta valmistan töitä myös vanerille ja mdf-levylle. Työskentelytapani on intuitiivinen, värien valinnasta lähtien. Teoksistani painettuja kortteja ja julisteita myyn jälleenmyyntinä eri tahoille sekä yksittäisille kuluttajille. Keramiikka on toinen lempilapseni. Sitä valmistan käytännön syistä vielä satunnaisesti, tulevaisuudessa toivottavasti enemmän. Valmistan myös abstrakteja seinämaalauksia yritysten liike- ja toimitiloihin. Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä vuoden 2022 helmikuusta lähtien.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Konstrundaniin kokoan ateljeelleni pienimuotoisen myyntinäyttelyn. Se sisältää taulujen lisäksi kortteja ja julisteita, mahdollisesti myös keramiikkaa.

www.ainosofiart.net, Webshop: www.ainosofiart.net, Instagram: @ainosofiart