220. Tea Söderlund - Portait työhuone

Tea Söderlund, EngrammiTea SöderlundTea Söderlund, Rajapinta, installaatio 2020Tea Söderlund, Kohtaamisia, sekatekniikka vanerilleTea Söderlund, Ote, sekatekniikka

Katuosoite

Antinkatu 33 A, sisäpiha
28130 Pori

Puhelin

050 542 2396

Taidemuoto

Installaatio, Muu, Piirustus, Taidegrafiikka, Valokuva, Veistos, Video- ja mediataide, Visuaalinen taide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Valmistuin taidemaalariksi vuonna 2001, jonka jälkeen olen toiminut aktiivisesti kuvataiteilijana ja kulttuurin monityöläisenä. Monimuotoisen, maalauksista mediataiteeseen ja installaatioihin ulottuvan työskentelyni teemoja ovat olleet yksilön identiteetin, roolien ja normien kysymykset. Käsitteellisiä kokonaisuuksia muodostavat teokset syntyvät usein ajan kuluessa kertyneestä kierrätysmateriaalista, kuten sanomalehdistä ja vanhoista leluista. Materiaalivalinnat myös osaltaan johdattelevat käsitteelliseen tulkintaan, joka hahmottuu usein tuntemuksista ja ajatuksista, joita on vaikea nimetä tai pukea lauseisiin.

Viime vuodet olen työskennellyt mediataiteen parissa {TES} -ryhmässä, jonka perustimme yhdessä Eetu Henttosen ja Sami Luusalon kanssa. Veistoksellisia elementtejä, ääntä, liikkuvaa kuvaa ja uusia teknologioita yhdistelevät teokset muodostavat sekä konkreettisia että vertauskuvallisia yhteyksiä digitaalisen ja fyysisen todellisuuden välille. Uudet taiteentekemisen tekniikat kiehtovat minua ja olen aloittanut omatoimiset koodausopinnot. {TES}-ryhmässä pääsen hyödyntämään vahvaa käytännön osaamistani installaatioiden rakentamisessa. Useassa ryhmän teoksessa on myös tekemiäni veistoksellisia elementtejä.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Esittelen työhuonettani ja teoksiani Konstrundanin aikana. Esillä on myös {TES} -mediataideryhmän teoksia.


instagram.com/tes_art/

Ajo-ohjeet

Käynti sisäpihan puolelta. Työhuone sijaitsee kellarikerroksessa.