92. Nina Sarkima - Karhusaaren taidekeskus

Nina Sarkima, Shine On Me, öljyväri kankaalle,116x110cm, 2021 kuvaaja: Nina SarkimaHenkilökuva työympäristössä 2021, Nina SarkimaNina Sarkima, maalaus sarjasta pieniä ylösnousemuksia, 40x40cm, öljyväri kankaalle, 2021, kuvaaja: Nina SarkimaNina Sarkima, maalaus sarjasta pieniä ylösnousemuksia, öljyväri kankaalle, 2021, kuvaaja: Nina SarkimaNina Sarkima, maalaus sarjasta peiniä ylösnousemuksia, 40x40cm, öljyväri kankaalle, 2021, kuvaaja: Nina Sarkima

Katuosoite

Karhusaarenpiha 5
00210 Espoo

Puhelin

+358405916541

Taidemuoto

Taidemaalus

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen työskennellyt Karhusaaren Hevosmiehen talossa vuodesta 2009 alkaen.
Karhusaaresta olen löytänyt oman rauhani ja tilani maalata ja kerätä luovuuttani
arjen kiireiden keskellä. Paikkana Karhusaari on minulle ihanteellinen työskentely-ympäristö sen autenttisuuden vuoksi, on kiehtovaa miten historia ja luonto elää täällä omassa rauhassaan urbaanin ympäristön rinnalla.
Oman taiteellisen työskentelyni ohella toimin myös tuntiopettajana lasten ja nuorten kuvataidekouluissa pääkaupunkiseudulla.

Maalauksissani tavoittelen herkkyyden ilmaisua olemalla avoin sille mikä aidosti pyrkii esiin. Maalaus on minulle luontevin ilmaisumuoto ja itse maalausprosessi antaa minulle mahdollisuuden päästä kosketuksiin asioiden sisäisen olemuksen kanssa. Työskentelyni etenee teoksen ehdoilla, oikein sijoittunut maalitahra kankaalla tai muu työstämisestä aiheutunut jälki toimii impulssina johon mieli tarttuu ja ryhtyy hahmottamaan kuvaa.