138. Mikko-Pekka Hyvärisen studio - Roihupellon taidekortteli

Mikko-Pekka Hyvärinen, Tähystys II, öljy kankaalle,  120 x 90, 2018, kuvaaja: Mikko-Pekka HyvärinenMikko-Pekka Hyvärinen, kuvaaja: Mikko-Pekka HyvärinenMikko-Pekka Hyvärinen, Hybris, öljy kankaalle,  120 x 90, 2019, kuvaaja: Mikko-Pekka HyvärinenMikko-Pekka Hyvärinen, Nostalgian tahmea katarsis, öljy kankaalle,  120 x 90, 2019, kuvaaja: Mikko-Pekka HyvärinenMikko-Pekka Hyvärinen, Tähystys, öljy kankaalle,  120 x 90, 2018, kuvaaja: Mikko-Pekka Hyvärinen

Katuosoite

Levytie 2-4
00880 Helsinki

Puhelin

0404138583

Taidemuoto

Piirustus, Taidemaalus, Visuaalinen taide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen kuvataiteen ammattilainen Oulusta. Valmistuin Turun Taideakatemiasta maalaustaiteen linjalta ja olen viime aikoina työskennellyt öljy-, guassi- ja sekatekniikan parissa. Suurin osa teoksistani on maisemallisia ja rakentuvat visuaalis-tilallisesti suhteessa arkkitehtonisiin rakenteisiin.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Olen paikalla avoimet ovat tyyppisesti ja kerron kävijoille työskentelystäni, sekä rakennuksen puitteista.


Ajo-ohjeet

Sisäänkäynti sisäpihan kautta. Sisäpihalle pääsee Levytien puolelta. Hissi on käytettävissä lastauslaiturin kautta. Hissiä voi käyttää vain ulkopuolelta ja sitä käyttäen pitää olla varoivainen, sillä hississä on osittain irtoseinät joihin voi takertua. Muutoin kulku portaita pitkin.