136. Liisa Hilasvuori

Liisa Hilasvuori, Pienet ihmeet, 2022, keramiikkaLiisa Hilasvuori, 2021Hilasvuori & Kangaskoski & Rönnholm, Vierasottelu, 2021, keraaminen installaatioLiisa Hilasvuori, Kirjanpainajat, 2022, keramiikka ja sekatekniikkaLiisa Hilasvuori, Vankina, valoinstallaatio, 2021

Katuosoite

Sorvaajankatu 9 F
00880 Helsinki

Puhelin

0407279195

Taidemuoto

Installaatio, Keramiikka, Performanssi, Piirustus, Veistos

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Teen installaatioita ja tilallisia piirustuksia, joihin joskus liittyy myös ääni ja valo sekä keramiikkaveistoksia ja puheperformansseja. Kuvaan usein ihmisen ja luonnon suhdetta ajassamme. Viimeisissä näyttelyissäni olen esittänyt esim. sarjan puuveistoksia lintujen nokista, valoa ja paperisia yöperhosia yhdistävän installaation, keraamisia tilateoksia puutarhan pikkueliöistä ja kasvien siemenistä. Viime joulukuussa toteutimme työhuoneemme kolmen taiteilijan voimin keramiikkaa ja valoa yhdistävän installaation, joka koostui yli 90 veistoksesta. Kuulun myös taiteilijaryhmä Piirakkakerhoon, joka järjestää yhteisöllisiä happeningejä tällä hetkellä viiden naisen voimin.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Esillä uusia teoksia, mm. keramiikkaveistoksia. Työhuoneellani asustaa mm. parvi jättimeduusoja ja leijuva vuori.
Järjestämme Konstrundanin aikana la-su klo 11-17 työhuoneellamme ilmaisen pajan: Tervetuloa tekemään pienehkö saviveistos kaveriksi, kommentiksi, muotojen puheenvuoroksi, reaktioksi toisen kävijän veistokseen. Tehdyistä luomuksista muodostuu veistospeli suurten shakkiruutujen päälle. Voit halutessasi hakea veistoksesi jälkeenpäin. Pajaidea on mukaelma kolmen taiteilijan voimin toteuttamastamme näyttelystä Vierasottelu (Hilasvuori, Kangaskoski, Rönnholm), joka oli galleria Huudossa, Helsingissä, joulukuussa 2021.

https://www.liisahilasvuori.com, Instagram: @liisahilasvuori1

Ajo-ohjeet

Sorvaajankatu 9 on Herttoniemen teollisuusalueella, Marimekon tehtaanmyymälän ja Starkin välissä. Käynti pihan/parkkipaikan kautta, keskimmäinen talo. Ulko-ovi löytyy talon vasemmalta puolelta ja työhuoneemme on kolmannesta kerroksesta, oikealla puolella.