10. Marcus Boman Photography

I AM ur boken med samma namn.Hieros Gamos ur boken I AMOrigo 2 ur boken I AMStilleben ur serien Från fiskare till Kapten

Katuosoite

Dalkarbyvägen 4
22100 Mariehamn

Puhelin

+3584573424124

Taidemuoto

Muu, Valokuva

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Marcus Boman, freelance-valokuvaaja ja pianisti. Opiskeli musiikkia Sibelius-Akatemiassa ja valokuvausta, väri- ja muototeoriaa ja kuvan sommittelua Saksassa. Neljän menestyksekkään vuoden ammattimaisena freelance-valokuvaajana Frankfurt am Mainissa muutin vuonna 2016 takaisin Ahvenanmaalle, jossa olen sittemmin työskennellyt freelance-valokuvaajana pääosin Skandinaviasta ja Saksasta. Muotokuva- ja taidekuvaus on lähimpänä sydäntäni, mutta teen myös mainos- ja tuotekuvia.

Vuonna 2018 julkaisin kirjan Skaparkraft, jossa on muotokuvia 60 ahvenanmaalaisesta taiteilijasta ja vuonna 2021 kirjat I AM ja Jag lever än.

Olen myös julkaissut useissa kansainvälisissä aikakauslehdissä ja pitänyt säännöllisesti näyttelyitä. Taiteeni on edustettuna Ahvenanmaan taidemuseossa.

Lisätietoja ja portfolioni löydät verkkosivuiltani www.marcusboman.com

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Esittelen taidettani, kuviani ja kirjojani studiossa. Kuvat ja kirjat tulevat myyntiin ja studiossa on myös mahdollista varata aika valokuvaamoon.


Ajo-ohjeet

Jaan tilat BelCanto-yhdistyksen kanssa. Samassa talossa on myös valokuvakerho Obcura.