55. Jenni Kalsola

Yksityiskohta teoksesta Veljet 2018. Akryyliväri kankaalle 185x80cm. Jenni KalsolaTyöhuoneella, Jenni KalsolaYksin 2021, akryyli kankaalleSuoja 2022, akryyli kankaalleYhdesti 2020, akryyli kankaalle

Katuosoite

Ameriikanraitti 27
30420 Forssa

Puhelin

+358503427747

Taidemuoto

Taidemaalus

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen forssalainen kuvataiteilija. Olen kehittänyt omanlaisen tavan maalata ja taivuttaa perinteistä maalausta haluamaani suuntaan.
Leikkaan siveltimen oikeaan muotoon ja maalaan raita kerrallaan kerroksia päällekkäin. Kerroksista syntyy aineellinen kudelma, joka leikittelee materian olemuksella.
Maalauksistani löytyy myös kudottuja, virkattuja ja langoitettuja osioita, jotka tuovat tekstiilipinnan osaksi teosta.

Olen valmistunut Kankaanpään Taidekoulusta kuvataitelijaksi ja Taideteollisesta korkeakoulusta Taiteen maisteriksi. Olen pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut lukuisiin yhteis- ja ryhmänäyttelyihin. Teoksiani on ollut esillä mm. Helsingin Taidehallissa, Forssan museossa sekä Hämeenlinnan, Lahden, Riihimäen ja Varkauden taidemuseoissa.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Työhuoneeni sijaitsee erillisrakennuksessa kotitaloni pihapiirissä Forssassa. Työtilaani voi tulla tapahtuman aikana tutustumaan, keskustelemaan työskentelystä ja samalla on mahdollisuus hankkia teoksia. Pihapiirissä on tapahtuman aikana pop up-kahvila.