150. Tero Annanolli Artborg

Tero Annanolli, Aviaario IV, 2021, akryylimaalaustussikynä mustalle kankaalle, 30cmTero Annanolli ateljeessaAuringonkukka II, 2021, akryyli mustalle pohjakankaalle 100 x 200cmHanki, 2021, akryyli kankaalle, 20 x15 cmSuojassa, 2021, akryylimaalaustussikynä korkkikankaalle, 20 x 30 cm

Katuosoite

Pilvilinnantie 2 G
04130 Sipoo

Puhelin

0443021246

Taidemuoto

Jalometalli ja korutaide, Muu, Piirustus, Taidekäsityö, Taidemaalus, Tekstiili, Visuaalinen taide, Yhteisötaide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Ohikiitävää tussiviiva

Etsin inspiraatiota ohikiitävästä hetkestä, kuolevista kukista, linnuista, kasveista, tunteista kasvoilla sekä maalausmateriaaleista, joita ei voi täysin hallita.

Linnuissa minua kiinnostaa niissä oleva jatkuva liike, keveys, värit, äänet ja vitaalisuus. Vastaavasti kukissa tutkin niiden hidasta liikettä ja rakenteiden toistuvuutta. Erityisen kiehtovaa on kukkien valtava muutostila juuri kuoleman hetkellä. Silloin kukinnot siirtyvät toiseen tilaan: terälehdet ammollaan, värit muuttuneina ja sammuvan tuoksun ympäröimänä. Symbolisesti vahvan lehtimetalliin käyttö maalauksissa synnyttää vastakohtia elollisen ja elottoman, kylmän ja lämpimän sekä Jingin & Jangin välille.

Maalausprosessissa yhdistän toisiinsa erilaisia maalausmateriaaleja ja tekniikoita. Etsin kuvallisia välineitä ilmaista samanaikaisesti mennyttä ja tulevaa, kauneutta ja elämän kolhuja. Siveltimien rinnalla käytän myös akryylitussimaalauskyniä. Pyöreän pohjamuodon käyttö on minulle tunnusomaista. Vuonna 2012 minut palkittiin kultamitalilla Lontoon kulttuuri Olympialaisissa. Kotimaan lisäksi olen pitänyt näyttelyjä Italiassa, Ranskassa ja Indonesiassa.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Maalausten syntyvaiheiden, välineiden ja tekniikoiden esittelyä.

www.annanolli.com, Facebook: tero annanolli, Instagram: Tero Annanolli

Ajo-ohjeet

Tero Annanolli Artborg 35, Nikkilä, Sipoo