143. Josef Ka's Studio - Roihupellon taidekortteli

international silence series, leipzig 2017Borders, project in collaboration with Fabrika, Moscow 2021I am Edith Södergran // Blumentopf Atelier 2022 ViennaKids // Konstrundan Open studio Days 2021//series

Katuosoite

Pulttitie 17
00880 Helsinki

Puhelin

046 555 48 09

Taidemuoto

Performanssi, Taidemaalus, Valokuva, Video- ja mediataide, Visuaalinen taide, Yhteisötaide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Josef Ka on taiteilija, joka fokusoi pääasiassa tilalliseen visuaaliseen taiteeseen sekä performanssitaiteeseen. Hänellä on syvä ja jatkuva suhde eri tanssin lajeihin ja tanssin perintöön - aina klassisesta baletista butoon ja flamencoon - ja hän saa usein inspiraation töihinsä omasta henkilöhistoriastaan ja kokemuksistaan yhdistettynä suoraan kosketukseen nykyhetken kanssa sekä elämäänsä elämään. Kolme usein toistuvaa teemaa ovat onnellisuus, aika ja muisti.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Viime vuonna maalasin Konstrundanin kävijöitä ja loin yli 30 maalausta jotka yhdistin sarjaksi KIDS. Tänä vuonna jatkan projektia ja kutsun myös vierailijat osallistumaan uuteen performanssiprojektiin Finland is the country of a thousand hugs (Suomi on tuhannen halauksen maa). Kyse on valokuvaperformanssista ja siinä vierailijat saavat halata minua tai seuralaistaan kuvaa varten, joista luon sarjan joka kyseenalaistaa yleisiä stereotypioita Suomesta ja suomalaisista. Suunnittelen myös uuden videon ja maalausten esilltelemistä. Ja todennäköisesti esitän myös performanssini I AM EDITH SÖDERGRAN, jota varten sain tukea Kulturfondenilta.


Ajo-ohjeet

7 minuutin kävely Siilitien metroasemalta