104. Kirsi Manninen, LITTLE BIG WOMAN

Järvi, korvakorutLittle Big Woman Kirsi Manninen. Kuva: Pihla LiukkonenMalja, korvakorut, kierrätys hopea ja kulta, karneoliKallio, rintaneula, puoliposliini, lehtikulta, messinkiKanerva, riipus, prässätty kanerva, vaneri, alumiinikakkuvuoka, lasipurkki, hopea

Katuosoite

Akuntie 7
50670 Otava

Puhelin

050 343 8373

Taidemuoto

Taidekäsityö ja käsityö, Taideteollisuus ja muotoilu, Visuaalinen taide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen Little Big Woman Kirsi Manninen Peduiiniprinsessa, liikkuvainen korumuotoilija ja taiji- opettaja seitsemän tähden kylästä Mikkelin Otavasta. Olen ikuinen romantikko ja se heijastuu taiteessani. Taiji maadoittaa ja saa minut uskomaan ihmisen maagiseen voimaan. Linnunrata on kotini ja mielikuvitus maailmani. Hengitän keskeneräisyyttä ja sen tuomaa kehityksen jatkuvuutta. Taiji on kuin luotu työkalu ja harrastus minulle, ja sen opettaminen ammattina sopii minulle, laji haastaa minua oppimaan lisää joka päivä. Myös taide tukee ajatteluani keskeneräisyydestä; vaikka saatan teoksen valmiiksi, tiedän sen olevan osa kokonaisuutta, kehitystä taiteilijana. Taiteilija tai taijin harrastaja ei voi koskaan olla valmis.
Korutaiteessani ja muotoilussani käsittelen taijin kautta elämääni nousseita tärkeitä aiheita. Aiheita jotka ovat myös sinun elämässäsi läsnä joka päivä, mutta et ehkä kiinnitä niihin huomiota kaiken aikaa; liike, energia, jatkuvat muutokset sekä elämän perus tarpeet kuten vesi.
Tämän lisäksi minulla on vahva tunneside runouteen ja musiikkiin, pyrin korujeni muotokielessä kauneimpiin lukemiini katkelmiin ja kuulemiini sävelmiin. Tommy Tabermann on yksi suurimmista innoittajistani, ja elämänmittainen harrastukseni on lukea hänen tuotantonsa kronologisesti läpi. Musiikki on sielun ruokaa ja tarpeeni vaihtelee klassisesta rokkiin ja hevijazziin.
Taiji on kuin liikkuvaa runoutta tai äänetöntä musiikkia, siinä on virtaava rytmi. Taiji on aineeton koru. Aineeton koru on minulle jatkuvan tutkinnan kohde, suuri visioni on irtautua lopulta materiaalista kokonaan korutaiteen saralla. Mikä sinusta on aineeton koru? Tervetuloa tutustumaan minuun ja ateljeeseeni!

kirsi ( a ) littlebigwoman.fi
www.littlebigwoman.fi


 

ARRANGÖR/JÄRJESTÄJÄ

Åbolands hantverk rf / Julia Nyman
konstrundan.aboland(a)gmail.com
044 9770 773

HELSINGFORS/HELSINKI

Cecilia Hackzell-Ibrahim
konstrundan.helsingfors(a)gmail.com
040 1460866

VÄSTRA NYLAND/LÄNSI-UUSIMAA

Jani A. Purhonen
044 277 9613
konstrundan.vastranyland(a)gmail.com

ÖSTRA NYLAND/ITÄ-UUSIMAA

Borgå Konstskola / Leena Stolzmann
konstrundan.ostranyland(a)gmail.com
0400 880 526

ÅLAND/AHVENANMAA

Edward Johansson
konstrundan.aland(a)gmail.com
0457 343 9797

ÖSTERBOTTEN/POHJANMAA

Christa Friberg
konstrundan.osterbotten(a)gmail.com
050 555 7507

Beställ nyhetsbrev | Tilaa uutiskirjettä