58. Ateljee Pirjo Heino

Katuosoite

Myllyvuorenpolku 20
14700 HAUHO (Hämeenlinna)

Puhelin

358 44 260 7102

Taidemuoto

Installaatio, Muu, Piirustus, Taidegrafiikka, Visuaalinen taide, Ympäristötaide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Kuvataiteilijana, ensimmäiset työni nähtiin Hämeenlinnan taidemuseon näyttelyssä kun olin17-vuotias. Vuodesta 2006 olen työskennellyt Hovinkartanon taide- ja kulttuurikeskuksen taidekuraattorina. Olen Hämeenlinnan taiteilijaseuran, the European Artists Associationin sekä Suomen Kuraattorien ry:n jäsen. Teoksiani on esitelty useissa näyttelyssä ja gallerioissa ympäri Eurooppaa sekä USA:ssa, Intiassa, Israelissa, Brasiliassa, Turkissa ja Egyptissä. Kuvataiteen lisäksi teen koruja ja kirjoitan runoja ja rakastan puutarhanhoitoa.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Järjestän työhuoneeseeni ja sen yhteydessä olevaan katokseen esille grafiikkaa ja piirroksia sekä instalaatioita. Esillä on myös kierrätysmateriaaleista valmistamiani koruja ja kirjoittamianai runokirjoja. Taidetta löytyy myös puutarhastani jossa on mm runo/luontopolku ja muuta mielenkiintoista. Kokkilan kyläyhdistys tarjoaa pihassani kahvit ja muurinpohjalettuja. Keskustelen kävijöiden ja kahvittelijoiden kanssa ja vastailen kysymyksiin.


Ajo-ohjeet

Hämeenlinnan suunnasta Eteläisten kohdalta Hauhontietä, käännytään oikealle Sotjalan suuntaan sitten oikealle Juntulantietä n. 2 km ja taas oikealle Myllyvuorenpolkua 200 m. Lahti-Tampere tieltä Sotjalan kohdalta Kokkilan tietä 4 km ja vasem,malle Juntulantieta n. 2km ja oikealle Myllyvuorenpolkua 200 m.