131. Merja Salonen Di Giorgio - Ateljee x3

Merja Salonen Di Giorgio, RP 14, öljy kankaalle, 57 x 114cm, 2020. foto: Giuseppe Di GiorgioMerja Salonen Di Giorgio. foto: Paula KukkonenMerja Salonen Di Giorgio, RP 11, öljy kankaalle, 114 x 114cm, 2019. foto: Giuseppe Di GiorgioMerja Salonen Di Giorgio, RP 22, öljy kankaalle, 28 x 38 cm, 2020. foto: Giuseppe Di GiorgioMerja Salonen Di Giorgio, RP 11, öljy kankaalle, 114 x 114cm, 2019. foto: Giuseppe Di Giorgio

Katuosoite

Höyläämötie 18 A, 6.kerros / Hyvierivägen 18 A, 6.vån
00380 Helsinki / Helsingfors

Puhelin

+358 40 848 3612

Taidemuoto

Taidemaalus, Visuaalinen taide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Merja Salonen Di Giorgio
Olen taidemaalari ja kuvataiteilija. Minua innoittaa taiteellisessa työssäni mm. ihmisen jäljet kulttuuriympäristössä, paikan henki , `genius loci´, sekä historian kerrokset ja Grand Tour, eli erilaiset historialliset opintomatkat. Viimeisten 20 vuoden aikana olen keskittynyt maalaamaan öljyvärein kankaalle ja sekatekniikoin paperille. Olen kiinnostunut historiallisista pigmenteistä ja materiaaleista sekä perinteisistä maalausmenetelmistä. Olen myös toteuttanut pysyviä ympäristöteoksia mm. betonista Helsinkiin. Viimeiset viisi vuotta olen työstänyt maalaussarjaa kahdesta itselleni tärkeästä ja kiehtovasta paikasta, Roihupellon teollisuusalueesta Helsingissä ja Pompejista Italiassa. Muutin työhuoneeni Roihupellosta Pitäjänmäelle 2021 kesällä. Olen Helsingin taiteilijaseuran jäsen ja taidemaalariliiton varsinainen jäsen. Teoksiani löytyy mm. Helsingin kaupungin ja Lahden taidemuseon kokoelmista sekä lukuisista yksityiskokoelmista.
www.merjasdg.net
https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/merja-salonen-di-giorgio
instagram: @merjasalonendigiorgio

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Näyttely työhuoneella, keskustelua taiteesta, mahdollisuus ostaa maalauksia, taidekirjoja ja kortteja. -Tervetuloa uudelle työhuoneelleni!

www.merjasdg.net, Instagram: @merjasalonendigiorgio

https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/merja-salonen-di-giorgio

Ajo-ohjeet

Kampista bussit 30 ja 25, idästä ja lännestä bussi 550. Jää Valimotien pysäkillä pois ja kävele Valimotietä, käänny oikelle Rautapolulle ja vasemmalle Höyläämötielle, kävele ylös kadun loppuun asti. Myös Valimon juna-asema on lähellä ja Vihdintietä menevät bussit pysähtyvät lähellä, Karvaamokujan pysäkillä, joka on melkein työhuonetalon takana. Talon lähistöllä on myös pysäköintipaikkoja.