TAITEEN ILTA 19.8.2021

Konstrundan järjestää elokuussa ensimmäistä kertaa huutokaupan, jonka voitto menee lyhentämättömänä Helsingin uuden lastensairaalan luovan ja taiteellisen toiminnan tukemiseksi.

Huutokauppa toteutetaan verkkohuutokauppana. Huutokauppa Helander hoita itse huutokaupan ja meklarina toimii Mika Sirén.

Konstrundan-osallistujat ovat saaneet ehdottaa teoksia huutokauppaan ja luovan kentän tukemiseksi taiteilijat ovat itse saaneet asettaa aloitushinnan, joka maksetaan heille, jos teos myydään.
 

Tutustu teoksiin etukäteen netissä

Huutokauppaluettelo on nähtävissä osoitteessa www.helander.com torstaista 12.8 alkaen ja netissä on mahdollista antaa ennakkotarjoukisa.


Voit osallistua huutokauppaan netissä 
 

* Verkkohuutokauppa 

klo 18.15 Huutokauppa alkaa osoitteessa www.helander.com
Maksu netin kautta tai maksa ja nouda Helanderilta jälkikäteen. Tarpeen mukaan teokset voidaan toimittaa ostajalle ostajan kustannuksella. Lisää informaatiota Helanderin kotisivuilta. 

 

* Suunniteltu tilaisuus Fiskarsin Ruukissa on peruttu koronatilanteesta johtuen.
 

Taustaa

Aloite huutokauppaan tuli taiteilija Panu Ruotsalolta. Panu työskentelee Billnäsin Ruukissa ja on osallistunut Konstrundaniin useina vuosina. Huutokauppa järjestetään Fiskarsin Ruukissa, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja vietä koko päivä ruukissa ja osallistu sen monipuoliseen tarjontaan.Taiteen illan 2021 yhteistyökumppanit:

Fiskarsin Ruukki
Auktionshuset Helander 
Restaurang Kuparipaja 
Fazer
KWUM
ONOMA


Huutokauppaa ovat tukeneet:

Svenska Kulturfonden
Föreningen Konstsamfundet
Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse
Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond
William Thurings stiftelse
Waldemar von Frenckells stiftelse

 

Foto: Matti Snellman / HUS