89. Taidemaalari Svetlana Ruohon työhuone

Taiteilijan työhuone. Osoite Kutojantie 3, EspooPosliinipuu, akryyli, öljy,  kollaasi tekniikka kankaalle. 2022.100 × 100 cm Tammen tarina, akryyli, öljy,  kollaasi tekniikka kankaalle. 2022.100 × 100 cmNaistorsi, akryyli, öljy,   kankaalle. 2022. 90 × 60 cmJärvi, taivas ja maa, akryyli, öljy,  kollaasi tekniikka kankaalle. 2022. 700 × 170 cm

Gatuadress

Kutojantie 3
02630 Espoo

Telefon

0400259696

Konstart

Måleri, Teckning

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Hallå! Välkommen till min studio. Jag är en professionell konstnär Svetlana Ruoho.
Mitt motto är "Konstens uppdrag är att beröra hjärtat."
Som aktiv konstnär organiserar jag aktivt mina egna utställningar och deltar i gemensamma utställningar. I sommar 2022 har jag en separatutställning och även tillsammans med mina kollegor.
Jag håller en utställning till hösten på Keuruu konstmuseum med en kollega, som jag ser fram emot. Jag gillar verkligen mitt jobb som lärare på målarkurser. Jag har 18 års erfarenhet av undervisning. Mitt företag Konstnären Svetlana Ruoho är engagerad i konst och relaterade aktiviteter.
År 2000 tog hon examen från Konsthögskolan. Repin i St Petersburg. Jag har bott i Finland sedan 2012. Jag bor och arbetar för närvarande i Esbo. Jag är medlem i Union of Artists of Finland and Russia av Union of Artists of Jyväskylä i Esbo. Mer information om min karriär som konstnär och mitt arbete finns på https://www.taideruoho.fi/ Besök även min hemsida.

Program under Konstrundan

På Konstrundan lör-sön 3.-4.9.2022. vi kan rita tillsammans. Grundmaterial tillgängligt lokalt. Min konst presenteras och berättar om känslorna i livet omkring mig.
På eventet visar jag gärna vilka material jag kommer att använda i mitt arbete. Till exempel hur växter får ett "andra liv" som naturmaterial i mina målningar.
Du har en unik möjlighet att bli modell för en konstnär. Posera i 20 minuter – få ett porträtt av dig själv för en liten avgift.
Välkommen! Vi ses!


https://www.painters.fi/muotokuvamaalarit/ruoho-svetlana/

Köranvisningar

Studion ligger på Kutotie 3, 02630 Kilo i Esbo, på 4:e våningen. Fri tillgång! Byggnaden har hiss för barnvagnar och rullstol.Fri parkering på parkeringen till intilliggande S-marknad.