182. Valokuvaaja Hanna Koikkalaisen työhuone - Taiteiden talo

Hanna Koikkalainen / Antrean ruusut/ pigmenttivedos pohjustettuna alumiinille, 15 x 15 cm, 2010Hanna KoikkalainenHanna Koikkalainen / Kuolema huopikkaassa / pigmenttivedos pohjustettuna alumiinille, 60 x 60 cm, 2010Hanna Koikkalainen / Talo / pigmenttivedos pohjustettuna alumiinille, 60 x 60 cm, 2010Hanna Koikkalainen / Halkeama / pigmenttivedos pohjustettuna alumiinille, 60 x 60 cm, 2010

Gatuadress

Telkänkatu 2
55400 Imatra

Telefon

0400256980

Konstart

Fotografi, Installation

Information om konstnären/gruppen

Jag är fotograf (MA, Aalto-universitetet/Taik) och i mina verk behandlar jag minnen, folklore, historia och förhållandet till naturen. Förutom fotografi har jag studerat kulturhistoria och dokumentärfilm och kombinerar dessa områden i mitt arbete. Jag har arbetat i multidisciplinära arbetsgrupper och mina utställningar innehåller ofta text, ljud, föremål och arkivutdrag. Jag har aktivt deltagit i solo- och grupputställningar sedan 2010.

Program under Konstrundan

Jag kommer att lägga upp bilder av gamla fotoprojekt och nya projekt som pågår. Jag kommer att berätta om mitt arbete som fotograf och diskutera med gästerna om ämnen och bilder som jag håller på att ta fram. Att diskutera pågående arbeten kan hjälpa mig att föra mig framåt i mitt arbete och samtidigt kan jag berätta om processen att arbeta inom bildkonsten. Gamla verk och vykort från tidigare utställningar kommer att vara till salu.

www.hannakoikkalainen.com, Instagram: hannakoikkalainen

Köranvisningar

Tredje våningen