271. Heidi Toivainen - Komun talo

Heidi Toivainen, Taiteilijan puutarha, öljy kankaalle 2021, 169x132cm. Kuva, Heidi ToivainenHeidi Toivainen, taiteilija Studiossaan. Kuva, Heidi ToivainenHeidi Toivainen. Talopuutarha 1. 2021. Öljy kankaalle. 187x168cm. Kuva, Heidi Toivainen.Heidi Toivainen. Puutarha 2. 2021. Öljy kankaalle. 169x132cm. kuva, Heidi Toivainen.Heidi Toivainen. Aurinkokaupunki 1. 2021.Akryylitussi ja öljy kankaalle. 55x50cm. Kuva, Heidi Toivainen

Gatuadress

Valtatie 53
90500 Oulu

Telefon

0400 895 189

Konstart

Måleri

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag är en visuell konstnär från Uleåborg som arbetar i Komus hus i Tuira. Jag har sedan många år målat hus och städer, som hela tiden blir mer abstrakta. Jag jobbar spontant och intuitivt.

Att måla är att förundras, att lägga ett pussel slumpmässigt. Om jag bestämmer mig för att göra ett färgglatt konstverk, blir det mörkt, om jag vill göra ett dämpat blir det en riklig och spretig målning. För en stund tror jag mig ha kontrollen om målningen, men den för mig. Så är det varje gång och det är det bästa. När allt annat glöms föds en lycklig målning.

Program under Konstrundan

Alla är varmt välkomna till mitt arbetsrum i Komus hus! Man kan komma och hälsa på snabbt eller stanna längre, ensam eller tillsammans. Jag förevisar och säljer min konst, men man kan komma till min studio bara för att uppleva och förundras. Det bjuds på något smått att äta och dricka.

www.heiditoivainen.com, Facebook: heidi toivainen, Instagram: heidi toivainen