256. Sture Sunabacka - Järnvägsgatan 20

Beaivi, sol, gjord av obehandlade björkstammarUtställningsbild. Beaivi - Konstnären - PortvaktenTwitter, den pissande hunden, gjord av obehandlade björkgrenarTorso, gjord av en gammal björkEn berättelse, skulpturgrupp gjord av al. Gruppen består av Yeshua, Miryam och Yusuf, Stabat Mater

Gatuadress

Järnvägsgatan 20
68600 Jakobstad

Telefon

0400164896

Konstart

Grafik, Installation, Måleri, Skulptur, Teckning, Trä, Visuell Konst

Information om konstnären/gruppen

Jag är en pensionerad matematiklärare utan formell konstutbildning, som mera aktivt arbetat med bildkonst de senaste tjugo åren och under de åren deltagit i många utställningar. Mina verk är framförallt tredimensionella, skulpturer och installationer, men har också gjort assemblage, metallgrafik och målningar.
Jag är medlem i Bildkonstföreningen Jakarte och Österbottniska Konstnärsförbundet.

Program under Konstrundan

De av oss på Järnvägsgatan 20 som blir godkända att delta i Konstrundan 2022 kommer naturligtvis att samarbeta för att skapa en fin helhet i våra utrymmen och presentera många olika tekniker och konstformer, skulptur, installation, grafik, målningar, teckningar, keramik, smycken och musik.
Jag kommer själv att presentera mina verk, arbetssätt och idéer, men också diskutera min konst och konst överhuvudtaget med besökarna. Det senaste tycker jag för egen del hör till det mera givande med öppna ateljéer.