121. Kaisa Karhu, Työhuone 4 D studio 31 - Vallilan taiteilijatalo / Vallgårds konstnärshus

Kaisa Karhu, Omakuva / Self-portrait, 2020
sarjasta Mukaelmia maisemasta ja itsestä / from the series Landscape and Self- Adaptations
valokuva kankaalle, teräsputki
185 x 120 cmKaisa Karhu, osa teosta Omakuvamuunnelmia kukkamekon kanssa, 2020
sarjasta Mukaelmia maisemasta ja itsestä / from the series Landscape and Self- AdaptationsKaisa Karhu, Eedenin puutarha / Garden of Eden, 2020
sarjasta Mukaelmia maisemasta ja itsestä / from the series Landscape and Self- Adaptations
pigmenttivedos dipondille, kehystetty, museolasi
56 x 63 cm

Gatuadress

Lemuntie 4 D 31
00510 Helsinki

Telefon

040 5696376

Konstart

Fotografi, Skulptur

Information om konstnären/gruppen

Jag är Kaisa Karhu (f. 1984), en fotokonstnär från Helsingfors, vars arbete baserar sig på att kombinera performativa handlingar med fotografering. Genom personliga upplevelser behandlar jag i min konst kvinnlighet, landskapet och landskapets förhållande till kvinnokroppen samt det kvinnliga könets underlydande historia som skildrare av naturen. Jag arbetar som fri konstnär i Vallgårds konstnärshus, där jag är en del av en arbetsrumsgemenskap.

Min senaste soloutställning, Landscape and Self -Adpatations, visades på Fotogralleriet Hippolyte i Helsingfors 2021. Före det hade jag en separatutställning på Galleriet Uusi Kipinä i Lahtis 2019 samt på Valokuvaksekus Nykyaika i Tammerfors 2017. Jag utbildades till magister i fotokonst 2017 från Aalto-universitetets program för fotokonst.

Program under Konstrundan

Öppen studio, konstförsäljning.


Köranvisningar

Arbetsrummet är i Vallgårds konstnärshus på adressen Lemovägen 4D. Arbetsrummet finns på andra (tredje) våningen, följ skyltningen!