84. Leena Hietamies - Aittakallion ateljee

Garden in the windLeena Hietamies Aittakallion ateljeeTistlar_ Ohdakkeet_ ThistlesKorall skål_ Korallikulho_ Coral bowlÖrn totem_ Kotkatoteemi_ Eagle totem

Gatuadress

Aittakalliontie 231
01860 Perttula

Telefon

0405044464

Konstart

Formgivning, Keramik, Konsthantverk, Måleri

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag har målat med oljefärger, akryl och akvarell sedan barndomen. Under åren har utbildning och en mängd olika konstkurser fördjupat mina färdigheter. Under de senaste åren har mina målningar utvecklats till jugendväxtteman.
Idag jobbar jag också med lera. Att göra keramik är ständigt under och lärande. Resultaten av arbetet som utförts från glasförbränningen av keramikugnen är underbart varje gång. Förbindelsen med dem som gjorde samma arbete för tusentals år sedan och nuförtiden gör oss att tänka på tidsbegreppet. Vi använder samma material och har samma erfarenhet av att samarbeta av gamla elementer, jord, vatten, eld och luft.
I Aittakallios studio håller jag korta kurser i både målning och keramik. Den spontana glädjen att skapa konst och hitta sin egen kreativitet är alltid lika givande. Mitt företagsnamn är Arleena Art.

Program under Konstrundan

Konstutställning samt målningar och keramik till försäljning. Möjlighet att besöka konstbiblioteket.

Facebook: Leena Hietamies, Instagram: leenahietamies

Mitt företagsnamn är Arleena Art / Yritykseni nimi on Arleena Art / My company name is Arleena Art

Köranvisningar

Från motorvägen Helsingfors-Tammerfors till Klaukkalas ringväg (nummer 321) 7 km till Lopentie, därifrån till Aittakalliontie (skyltar till Aittakallion ateljee, Lähilampi Caravan). 2 km därifrån.