86. ANNULLERAT - PERUUTETTU - CANCELLED | Ateljee Mirva Niiranen

Punainen tunneMirva Niiranen, työhuonekuvaAskel.2022.Sekatekniikka vanerille.Suuri turvapaikka. 2021. Sekatekniikka MDF-levylleManaatin uni.2021.Öljy kankaalle.

Gatuadress

Lepsämäntie 1
01800 Klaukkala

Telefon

0466120514

Konstart

Måleri

Information om konstnären/gruppen

Jag är Mirva Niiranen (f. 1991), en bildkonstnär från Nurmijärvi vars främsta konstnärliga uttrycksmedel är måleriet. Genom mitt arbete fokuserar jag på uttryck och sakers symboliska betydelser genom färg och avtryck. Att kombinera figurativt och abstrakt måleri fascinerar mig. Jag hämtar inspiration från minnen och mänsklighet. Jag strävar efter förståelse i min konst. Det är därför konstens språk fascinerar mig. Dess förståelse förenar oss alla.

Program under Konstrundan

Min studio ligger i centrala Klaukkala. Under Konstrundan öppnar jag min studio för alla. Jag anordnar en mindre utställning för min studie, som visar arbetets olika skeden, från skisser till färdiga verk. Det finns möjlighet att köpa verken som visas. Jag tycker också om att diskutera om konst och om skapande av målninger.


Köranvisningar

Mitt kontor ligger på tredje våningen i Klaukkala köpstation (Lepsämätie 1). Fri tillgång med hiss från gårdssidan. Gratis parkering vid köpstation.