71. Ave Barbro Fri - Knipnäs center för välbefinnande

The magic of the sacred deerAve Barbro FriTerror balanceLiving with our shadows United

Gatuadress

Fågelsången 1
10650 Ekenäs

Telefon

0503540314

Konstart

Fotografi, Installation, Konsthantverk, Måleri, Visuell Konst

Information om konstnären/gruppen

"En konstnär är någon som fortsätter att leka hela livet. I vårt skapande drömmer vi fram nya verkligheter för andra att uppleva"
Jag är multimaterial konstnär och artesan-smed, kulturproducent och kreativ verkstadsledare.
Som barn bodde jag på en ö i den finska skärgården och jag hade inga vänner att leka med. Jag skapade min egen värld med fantasivänner och jag använde alla slags naturmaterial för att bygga miniatyrhus och -samhällen på bergen helt för mig själv ... och naturligtvis med mina två vänner som ingen annan kunde se.
Jag tror att jag redan vid den tiden förstod att vi kan skapa den verklighet vi vill leva i. Senare har jag insett att det är livsnödvändigt för mig att skapa och använda min fantasi för att vara lycklig. Det magiska i tillvaron, i möten och i skapandet upphör aldrig att fascinera mig. Med möten menar jag möten med andra människor, möten med naturen, olika kulturer, konstnärliga uttryck, material och möten med sitt inre.
Det här vill jag uttrycka i min konst och jag målar, gör mixed media, collage, skapar smycken för kroppen och rummet och installationer av textil, skrot, trä, glas, naturmaterial, metall och annat.
Jag fotograferar olika ytor som närbilder så att de ser ut som abstrakta målningar.

Program under Konstrundan

Öppen ateljé med utställning av mixedmedia målningar

www.ave-art.com, Instagram: ave_barbro