220. Tea Söderlund - Portait työhuone

Tea Söderlund, EngrammiTea SöderlundTea Söderlund, Rajapinta, installaatio 2020Tea Söderlund, Kohtaamisia, sekatekniikka vanerilleTea Söderlund, Ote, sekatekniikka

Gatuadress

Antinkatu 33 A, sisäpiha
28130 Pori

Telefon

050 542 2396

Konstart

Fotografi, Grafik, Installation, Skulptur, Teckning, Video- och mediakonst, Visuell Konst, Övrigt

Information om konstnären/gruppen

Efter examen från konstskolan 2001 har jag arbetat aktivt som både konstnär och kulturarbetare med olika uppgifter. Mina mångsidiga konstnärliga ansträngningar, inklusive målningar, mediekonst och installationer, har handlat om ämnen som identitet, roller och normer. Mina verk tar vanligtvis form under långa tidsperioder och bildar konceptuella helheter som är sammansatta av återvunnet material. Dessa material, till exempel gamla tidningar och begagnade leksaker, påverkar processen och de tolkningar som ger form åt känslor och förnimmelser som annars är svåra eller omöjliga att verbalisera.

Nyligen har jag varit en del av en grupp som heter {TES}, som jag grundade tillsammans med Eetu Henttonen och Sami Luusalo. Våra installationer skapar utrymmen för att utforska teman och konnotationer av interaktion. De interaktiva verken kombinerar skulpturala element, ljud, animation, video och ny teknologi och formas av besökarens aktivitet, så verket är unikt för varje person. Installationerna skapar både konkreta och metaforiska kopplingar mellan den digitala och fysiska verkligheten.

Program under Konstrundan

Jag kommer att presentera mina studier och arbeten under Konstrundan. Dessutom visas verk av mediakonstgruppen {TES}.


instagram.com/tes_art/

Köranvisningar

Ingång från gårdssidan. Arbetsrummet ligger i källaren.