138. Stidio Arja Sundqvist - Roihupellon taidekortteli

Arja Sundqvist, Syksyinen kevät, akryylimaalaus kovalevylle, triptyykki 35 x 108 x 2,5 cm, 2020, kuvaaja Arja SundqvistArja Sundqvist kuvataiteilija, kuvaaja Juha SundqvistArja Sundqvist, Kotimetsä marraskuussa, öljymaalaus kovalevylle, triptyykki 42 x 128 x 2,5 cm, 2018, kuvaaja Arja SundqvistArja Sundqvist, Metsälammella, öljymaalaus kovalevylle, triptyykki 42 x 128 x 2,5 cm, 2018, kuvaaja Arja SundqvistArja Sundqvist, Marraskuu, öljymaalaus kovalevylle, diptyykki 35 x 87 x 2,5 cm, 2018, kuvaaja Arja Sundqvist

Gatuadress

Levytie 2-4
00880 Helsinki 88

Telefon

040 7173001

Konstart

Konsthantverk, Måleri

Information om konstnären/gruppen

Jag har arbetat som bildkonstnär sedan 2011. Till utbildningen är jag bildartesan (2011) och design artenom (YH, 1996). Innan jag blev konstnär arbetade jag som inredningsdesigner och formgivare.

Mina verk är huvudsakligen olje- och akrylmålningar. Även många andra tekniker och material intresserar mig och jag har tillverkat skulpturer, prydnadsföremål och smycken av återvunna material.

Natur- och djur-teman är centrala i min konst och genom dem beskriver jag människoliv, känslor och stämningar och vill påminna om hur viktigt det är att respektera naturen och liv. På fritiden rör jag mig gärna i skogen och vid havet. Naturen ger mig inspiration till mitt konstnärliga skapande och erbjuder frid och stillhet, som jag med mina många verk vill förmedla till åskådarna.

Program under Konstrundan

I mitt arbetsrum på Plåtvägen 2-4 är det möjligt att bekanta sig med min konst och mina konstverk. Jag berättar gärna om mitt arbete, om teknikerna ja använder och utgångspunkterna för min konst. Jag har målningar, små prydnadsföremål, smycken och postkort till salu. I mitt arbetsrums galleriutrymme ställer jag ut en utställning, där även andra konstnärer medverkar. Välkommen!


Köranvisningar

Mitt arbetsrum finns på tredje våningen, som nås via trapporna från gatan.