100. Aino Keinänen - Kabelfabriken / Kaapelitehdas

Aino Keinänen, Tunne itsesi, sekatekniikka paperille, 50 x 40 cm, 2021, kuvaaja Aino KeinänenKeinänen AinoAino Keinänen, Suudelma, sekatekniikka paperille, 70 x 50 cm, 2021, kuvaaja Aino KeinänenAino Keinänen, Lihaa ja verta on kauneus, sekatekniikka paperille, 82 x 52 cm, 2021, kuvaaja Aino KeinänenAino Keinänen, Lucy ja litchi, sekatekniikka paperille, 70 x 50 cm, 2021, kuvaaja Aino Keinänen

Katuosoite

Tallberginkatu1 E
00180 Helsinki

Puhelin

0405771967

Taidemuoto

Piirustus, Taidemaalus

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Taiteessani pyrin vahvistamaan ihmisen ja luonnon välistä yhteyttä. Kuvaamani kehot rakentuvat luonnonmateriaaleista, kuten kivestä, levästä, sammalesta, kukista ja hedelmistä. Olen näyttelyissäni käsitellyt mm. tasa-arvoa, sukupuolen moninaisuutta, ihmislajin historiaa, väkivaltaa, selviytymistä, uskontoa ja maan valloittamista. Minua inspiroivat etenkin prerafaeliittien taide, symbolismi, barokki ja tanssitaide. Ihmiskuvaus merkitsee minulle loputtoman kiinnostavaa tutkimusmatkaa, jossa keho ja mieli ovat yhtä.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Ripustan työhuoneelleni pienen näyttelyn teoksistani ja esittelen työskentelymateriaalejani. Myyn myös postikortteja ja otan vastaan mahdollisia tilaustöitä. Vaikka teokset ovat esillä, tapahtuu teosmyynti pääosin Taikon ja Taidelainaamon kautta netissä.

www.ainokeinanen.com, Webshop: www.taiko.art/ainokeinanen, Facebook: Aino Keinänen - Artist, Instagram: aino_k_art

Ajo-ohjeet

Kävele pääsisäänkäynnin kautta Lasipihalle. Lasipihalla vasemmalla on E-rappu. E-rapun kellarikerroksessa käännytään oikealle.