TUTUSTU Vuoden 2023 Konstrundan osallistujiin

Mustavalkoinen kuvitus, ihmishahmo ja kukka sekä lehti tai lintu. Jenni Tuominen, Konstrundan 2022Voit nyt tutustua tämän vuoden osallistujiin verkkosivuillamme. Jokaisella osallistujalla on oma profiilinsa, jossa hän kuvaa itseään ja työtään sekä sanoin että kuvin. Sivuston kartan avulla voit myös helposti selvittää, missä voit vierailla lähiympäristössäsi, tai voit suunnitella viikonloppumatkan tapaamaan
haluamasi taiteilijat!

Lue lisää

MIKÄ ON KONSTRUNDAN

Vuosittain yhtenä syyskuun viikonloppuna taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat ovensa yleisölle. Keskeinen tavoite on tarjota keskusteluja, työnäytöksiä ja voimaannuttavia kokemuksia kävijöille.

Vuonna 2023 Konstrundan järjestetään la-su 2.-3.9.

Kuvassa Hülya Tokur-Ehres ja Leila Cromwell-Morgan Lönnroth keskustelevat Hülyan taiteesta.

Lue lisää

Taidetehtävä kaikille!

Taiteen perjantaina 1.9.2023 julkaisimme elokuvan, jossa taiteilija esittelee taidetehtävän kaikille alakouluikäisille lapsille! Tämän vuoden tehtävän nimi on "Hyvä paikka" ja sen esittelee taiteilija Maikku Huovila.

Sivulta löydät myös edellisten vuosien tehtävät! Ota pensselit ja vesivärit esiin ja anna akvarellitaiteiljoiden Anette Gustafsson tai Anna Semerdijev inspiroida ja opastaa sinua tehtävässä. Tai insiroidu Camilla Forsén-Strömin tehtävästä, ja tee itsestäsi kuninkaallinen potretti!

Lue lisää

Osallistujat kertovat!

Konstrundan 2023, Timo MänttäriKonstrundan-tiimi on haastatellut kahdeksaa Konstrundaniin osallistuvaa luovaa tekijää. Haastatteluissa osallistujat kertovat miten ovat tulleet alalle, mitä suunnitelmia heillä on tulevaisuudelle ja miksi osallistuvat Konstrundaniin.

Lue lisää

 

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

yhteys

Ota mielellään yhteyttä jos on kysyttävää tai haluat antaa palautetta.

Osallistujille

Osallistutko Konstrundaniin? Tästä löytyy tietoa, painotuotteet, logo ja muuta.

lehdistö

Tästä löytyy lehdistötiedotteet ja lehdistökuvat.