ON AIKA HAKEA MUKAAN KONSTRUNDAIIN 2023!

Mustavalkoinen kuvitus, ihmishahmo ja kukka sekä lehti tai lintu. Jenni Tuominen, Konstrundan 2022

Nyt on taiteen, taidekäsityön ja muotoilun ammattilaisten aika hakea mukaan vuoden 2023 Konstrundaniin.
Hakuaika on 20.1.–20.2.2023. 

Lue lisää

 

Tallenne KONSTRUNDANIN INFOtilaisuuDesta perjantaina 27.1.2023

Aiempi osallistuja, taiteilija Maaria Märkälä kertoo alla kokemuksistaan Konstrundanista. Konstrundanin sihteeri Anne Johansson Padilla kertoo hakulomakkeesta ja antaa hyviä neuvoja mitä kannattaa ajatella hakulomaketta täytettäessä. Taiteen edistämiskeskuksen (TAIKE) erityisasiantuntija Kirsi Väkiparta jakaa tietoa apurahoista sekä hyviä neuvoja apurahahakemusten tekoon.

MIKÄ ON KONSTRUNDAN

Vuosittain yhtenä syyskuun viikonloppuna taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat ovensa yleisölle. Keskeinen tavoite on tarjota keskusteluja, työnäytöksiä ja voimaannuttavia kokemuksia kävijöille.

Vuonna 2023 Konstrundan järjestetään la-su 2.-3.9.

Kuvassa Hülya Tokur-Ehres ja Leila Cromwell-Morgan Lönnroth keskustelevat Hülyan taiteesta.

Lue lisää

Taidetehtävä kaikille!

Taiteilija Anna Semerdjiev seisoo maalauksen vieressä, maalaus kuvaa tummaihoista naishenkilöä jossa on afrotukka. Konstrundan, Taiteen perjantaiTaiteen perjantaina 2.9.2022 julkaisimme elokuvan, jossa taiteilija esittelee taidetehtävän kaikille alakouluikäisille lapsille! Tämän vuoden taiteilija on Anna Semerdijev.

Sivulta löydät myös viime vuosien tehtävät! Ota pensselit ja vesivärit esiin ja anna akvarellitaiteilija Anette Gustafsson inspiroida ja opastaa sinua tehtävässä. Tai insiroidu Camilla Forsén-Strömin tehtävästä, ja tee itsestäsi kuninkaallinen potretti!

Lue lisää

 

ANNA VÄRIÄ VUODEN  2022 KONSTRUNDANILLE!

mustavalkoinen kuvitus, ihmis- ja eläinhahmoja. Kuvittaja-kuvataiteilija Jenno Tuomisen Konstrundan 2022 suunnittelema kuvaVuoden 2022 Konstrundanin kuvitus on kuvittaja-kuvataiteilija ja muotoilija Jenni Tuomisen käsialaa! Porvoossa toimivan Jennin kuvista välittyy iloinen ja mielikuvitusta kutkuttava tunnelma.

Konstrundanille suunnittelema kuvitus kutsuu sinut värittäämään kuvan mielesi mukaan! Näin Jenni kertoo kuvituksesta  "Minulle tuli heti mieleen, että se voisi olla mustavalkoinen piirustus, joka koostuisi useasta elementistä muodostaen pintamaisen kuvion, jota voi värittää."

Lue lisää

Osallistuja, katse tänne!

Sivulla Osallistujille löydät paljon tärkeää tietoa mitä sinun osallistujana tulee tehdä ennen Konstrundania. 

  • sinun tulee lukea osallistujaopas
  • voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin
  • ladata ja tulostaa erillaisia markkinointimateriaaleja

Noin 450 luovaa tekijää avaavat ovensa Konstrundanin aikana 3.-4.9.2022. Tehdään yhdessä vuoden 2022 Konstrundanista fantastinen elämys!

Lue lisää

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

yhteys

Ota mielellään yhteyttä jos on kysyttävää tai haluat antaa palautetta.

Osallistujille

Osallistutko Konstrundaniin? Tästä löytyy tietoa, painotuotteet, logo ja muuta.

lehdistö

Tästä löytyy lehdistötiedotteet ja lehdistökuvat.