190. Susanna Hotari - Sylvi-lieskauuni ja RuukkuMaan keramiikkastudio

Pietikäinen Jaana, rasia 2021, puupoltto, kuvaaja Jaana PietikäinenTyöhuoneella 2020, Susanna HotariHotari Susanna, Pallomeri 2016-2021, puupoltto, kuvaaja Susanna HotariPietikäinen Jaana, puupolttoinen keramiikkapullo 2021, kuva Jaana PietikäinenHotari Susanna , Kulho trio 2021, puupoltto, kuvaaja  Susanna Hotari

Katuosoite

Luupääntie 136
72400 Pielavesi

Puhelin

+358 400 250225

Taidemuoto

Keramiikka, Taidekäsityö, Veistos, Yhteisötaide, Ympäristötaide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Työryhmämme on toiminut yhteistyössä Sylvi- lieskauunin ympärillä jo vuodesta 2016. Järjestämme avoimia puupolttotapahtumia ja toimimme erilaisten keramiikkakurssien ohjaajina. Yhteisöllisyys ja kansainvälisyys ovat toiminnassamme keskiössä.
Muotoilija Jaana Pietikäinen toimii Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopistossa opettajana. Omassa taiteellisessa toiminnassaan hän työskentelee monipuolisesti eri materiaalien kanssa.
Keraamikko Susanna Hotari toimii yrittäjänä tehden omaa taiteellista tuotantoaan, opettaa Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopistossa keramiikkaa ja työskentelee taidekasvattajana Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastussa.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Lauantaina järjestämme keramiikkaan liittyviä työpajoja ja sunnuntaina järjestetää jo perinteeksi muodostuneet Ruukkumarkkinat. Avaamme Sylvi-lieskauunin ja myymme uunilämpimäisiä. Kutsumme myös muita taidekäsityöläisiä mukaan markkinoille.


Ajo-ohjeet

Valtatie 77 Kuopiosta 70 km Viitasaaren suuntaan