56. Anna-Kaisa Eriksson - Keramiikkarykmentti

Anna-Kaisa Eriksson, Älä hengitä -keramiikkaveistos, 2020, Koko työ: n. 45 x 17 cm, Kuvaaja: Anna-Kaisa ErikssonAnna-Kaisa Eriksson, Henkilökuva, kuvaaja: Mikko SolastieAnna-Kaisa Eriksson, Muistijälkiä -keramiikkoveistokset,2021, Kuvaaja: Anna-Kaisa ErikssonAnna-Kaisa Eriksson, Because I can -keramiikkaveistos, 2021, Kuvaaja: Anna-Kaisa ErikssonAnna-Kaisa Eriksson, Nanoon Design koruja,2021, Kuvaaja: Jussi Wikström

Katuosoite

Miehistönkatu 5
13130 Hämeenlinna

Puhelin

044-3783930

Taidemuoto

Keramiikka, Muotoilu, Piirustus, Puu, Taidekäsityö, Taidemaalus, Veistos

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen muotoilija ja taiteilija, jonka päämateriaalina toimii keramiikka. Valmistuin lasi- ja keramiikkamuotoilijaksi vuonna 2019 Hämeen ammattikorkeakoulusta.
Keramiikkaan suuntautumiseen johtivat sen tarjoamat monipuoliset vaihtoehdot. Materiaalista voi saada konkreettisen otteen, savea voi muotoilla käsin ja muotit mahdollistavat sarjamaisen työskentelyn. Saven taipuvasta olemuksesta huolimatta, keramiikka asettaa myös haasteita ja tarjoaa yllätyksiä. Valmistan keramiikkaveistoksia, sisustuskeramiikka, koruja sekä maalaan ja piirrän.
Ideat ja inspiraatio syntyvät yleensä ympärillämme tapahtuvista asioista. Luonto ja sen vaihtelevaisuus, muodot ja värit. Valo ja sen synnyttävät varjot, sekä tilanteiden hetkellisyys kiehtovat minua. Luonnon lisäksi tärkeimmäksi inspiraation lähteeksi minulle on muodostunut ihminen, ihmiskeho ja sen mieli, jota kuvaan sekä esittävin että abstraktein keinoin.
Työskentelen Hämeenlinnassa Poltinahon Taidekasarmin Keramiikkarykmentillä, joka on ammattilaiskeraamikkojen yhteistyöhuone.
Perustin vuonna 2021 Nanoon Design Oy nimisen muotoilualanyrityksen, jonka toiminnassa olen keskittynyt korujen valmistamiseen posliinista ja suomalaisesta visakoivusta.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Tapahtuman aikana on mahdollista seurata keraamikkojen työskentelyä, esittää alaan liittyviä kysymyksiä ja tehdä ostoksia keramiikkatuotannostamme.

https://annakaisaeriksson.pb.online/, Webshop: www.nanoondesign.fi, Facebook: @keramiikkarykmentti, Instagram: @annakaisaeriksson_design @nanoon_design @keramiikkarykmentti

Ajo-ohjeet

Keramiikka Rykmentti sijaitsee Poltinahon Taidekasarmin alakerrassa, oma sisäänkäynti talon päädyssä.