256. Stina Sandström - Järnvägsgatan 20

(akryl, krita, pastellkrita och kol på duk, 50x60cm)Tusch på papper, 21x29cmBlandteknik, akryl, kol, krita, grafitpenna, 25x25cmAkryl, 50x60cm

Katuosoite

Järnvägsgatan 20
68600 Jakobstad

Puhelin

+358 503422201

Taidemuoto

Piirustus, Taidemaalus

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen ratkaisukeskeinen terapeutti ja valmistun keväällä Ratkaisukeskeiseksi kuvataideterapeutiksi. Haluan antaa myös muille mahdollisuuden kokea ja käyttää taidetta ilmaisuvälineenä, kuvan tekeminen itsessään on terapeuttista. Käytän taidetta osana terapeuttista keskustelua sekä itsensä kehittävänä välineenä ja toimintana, ja sen ohella maalaan myös itse omassa studiossani.
Sain taidekoulutukseni Svenska Konstskolan i Nykarleby:ssä 1986-89. Maalaaminen on minun oma "terveyshuolto" ja käsittelen intuitiivisesti ympäristöstäni saamiani vaikutelmia ja tietoa, ja sen herättämiä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia, yritän välittää tätä kuvissani mahdollisimman rehellisesti ja selkeästi. Haluan yhdistää taiteen hyvinvointia edistävät vaikutukset ja terapeuttinen voima työssäni ratkaisukeskeisessä keskustelussa. Taideterapiatyö ja oma studiotyöskentely on minun polkuni taiteen alalla.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Avoimet ovet studiossa. Omien kuvien näyttely studiossa. Tervetuloa!

Facebook: Stina Sandström, Instagram: e.stina.s