199. Susanna Maria Kivistö

Ikuinen ja ääretön, 2021, öljy, 35x28, kuvaaja Susanna MariaMuistaa menneen, tuntee tulevan, 2021, öljy, 35x28, kuvaaja Susanna MariaSallii kaiken sulaa näkymättömiin, 2021, öljy, 100 x 80, kuvaaja Susanna MariaOlen tässä, kaikkialla ja en missään, 2021, öljy, 90 x 60, kuvaaja Susanna MariaOn ollut tässä hahmossa iäti, 2021, öljy, 90 x 65 kuvaaja Susanna Maria

Katuosoite

Järvilinnantie 213
41330 VIHTAVUORI

Puhelin

045 3503999

Taidemuoto

Taidemaalus

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Valoisa tervehdys!

Nimeni on Susanna Maria Kivistö, olen taidemaalari ja muutin Järvilinnaan viime toukokuussa yhdeksän Gotlannissa vietetyn vuoden jälkeen. Kävin Järvilinnassa ensimmäistä kertaa kesällä 2013 ja jo tuolloin jäi mieleeni ajatus Järvilinnasta mahdollisena Suomen tukikohtana. Nyt elämä johdatti minut toistaiseksi pysyvästi Suomeen ja Järvilinnasta tuli hieman yllättäenkin kotini. Olen viihtynyt loistavasti. Voin työskennellä omassa rauhassani, silti ympärilläni on kollegoja, ihmisiä, joiden kanssa voin jakaa ajatuksiani.

Luontoa rakastan, järvi ja sauna ovat minulle parasta rentoutumista.

Olen valmistunut taidemaalariksi Vapaasta Taidekoulusta ja alusta saakka olen kokenut maalaavani koko maailmankaikkeutta, sen eri ulottuvuuksia niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa.

Vaikka maalaukset näyttävät ulkoisesti jakautuvan eri teemoihin, itsenäisiin maalausprosesseihin, ne ovat samalla loputon jatkumo samaa, ikuisuuden teemaa. Jokainen maalaus on myös eräänlainen omakuva. Olemme osa tätä suurta kokonaisuutta, jota maailmankaikkeudeksi kutsutaan.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Drop in -akvarellimaalaustyöpajoja.

www.susannamaria.com, Facebook: Susanna Maria Kivistö, Instagram: artistsusannamaria

www.jarvilinna.fi