159. Ohto Sabel

Brunette Odalisque, 2022, 70 x 90 cm, Acrryl on canvas.Ohto Sabel & Light My Fire! 2021Apollo and the Rising of the Sun, 2022, 70 x 90 cm, Acryl on canvas.Light My Fire! 2021, 116 179 cm, Acryl on canvas.Bachus, 2020, 40 x 30 cm, oil on canvas.

Katuosoite

Lasikaari 10
33960 Pirkkala

Puhelin

+358505966933

Taidemuoto

Taidemaalus

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Taiteeni ammentaa inspiraatiota klassisista ja nykytaiteen teemoista. Teoksissa yhdistelen ja rakennan narratiivia historian juonteista ja klassisista tarinoista kietouttaen ne nykyisyyden moniin kerroksiin. Taide on minulle matka pohdiskelevaan ekspressiivisuuteen figuraalisen ja abstrahoivan maalausten kautta. Taiteessani maalauseleiden muotokieli pyrkii luomaan kestäviä yhteyksiä ja oivaltavia semioottisia merkityksiä jotka herättävät pohdintoja ja elämyksiä taiteen katsojissa.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Toteutan Konstrundanin aikana taidenäyttelyn uusista figuraalis-ekspressiivisistä maalauksista. Taidenäyttelyn yhdeydessä toteutan Konstrundanin viikonloppua tukevan ennakkokampanjan Facebookissa, Instagramissa, Twitterissa ja LinkedIn palvelussa. Konstrundan vierailukokemuksen syventämiseksi laadin esittelyn, jossa kuvaan teosten luomisprosessia ja teoksiin vaikuttaneiden taidehistoriallisten ja kulttuuristen merkitysten semiotiikka, eli merkkien ja merkitysten rakenteita ja niiden tulkintaa.


Ajo-ohjeet

Ateljee on tien vieressä ja asetan tielle ohjauskyltin