92. Tarja Rantala - Tarinakoru

Tarja ja Hannu, Tarinakorun kultasepät. Yö ja päivä. Pöllö, viisauden ja intuition symboli, ametisti silmillä.Tähtipölytimantti sormus kierrätyskullasta.

Katuosoite

Taipaleentie 244
01900 Nurmijärvi

Puhelin

0456136811

Taidemuoto

Jalometalli ja korutaide, Muotoilu

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Työskentelen kultaseppänä Tarinakorussa mieheni kultaseppä Hannu Rantalan kanssa. Suunnittelen koruja asiakkaiden kanssa yhdessä, heidän unelmistaan ja toiveistaan sekä omia malleja, joiden aiheet nousevat mielikuvista, muistoista, ympärillä eletystä ja koetusta. Tarinat korujen takana ovat suuria ja pieniä. Sanat syntyvät mielessäni korua valmistaessa tai niitä kuvatessa. Toisinaan ensin on tarina johon syntyy koru. Kultasepäntyö on minulle käsityötä perinteisin menetelmin sekä kynällä luonnostelua. Osa luovaa energiaa välittyy korun saajalle saaden uudet sävynsä.
Joogavintillä ohjaan kesäkausina Äänimatkarentoutusta erilaisten hoitavien soittimien keinoin. Mm. Gongit, maljat, rumpu, värähtelevät omalla taajuudellaan ja saavat kehon syvärentoutuksen tilaan.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Meillä näet aidon kultasepän käsityöpajan työkaluineen. Saat tutustua työvälineisiin ja työskentelytapoihin vanhassa navetassa Taidonmaan tilalla. Putiikki on pajan yhteydessä ja löydät sieltä oman mallistomme koruja sekä uniikkeja yksittäiskappaleita myynnissä.
Navetan vintillä on suuri tila, joka toimii kesäisin joogavinttinä. Tapahtumapäivinä siellä on mahdollisuus rentoutua ja nauttia vohvelikahvilan antimista. Vintin seinillä myös vaihtuva taidenäyttely.