18. Taidehuone Anniina Loiske

Anniina Loiske, Puun henki, keramiikka, 18,5cmx13cmx6cm,  2022, kuvaaja Anniina LoiskeAnniina Loiske, kuvaaja Kirsti SalmiAnniina Loiske, Kuori, kipsinauha ja kanaverkko, 89,5cmx83cmx30cm, 2023, kuvaaja Anniina LoiskeAnniina Loiske, Puun henki, keramiikka, 18,5cmx13cmx6cm, 2022, kuvaaja Anniina LoiskeAnniina Loiske, "Hyppää! -laskuvarjo kyllä ilmestyy yllesi.", keramiikka, 19cmx19cmx33cm, 2018, kuvaaja Anniina Loiske

Katuosoite

Rauhankatu 8
49400 Hamina

Puhelin

0407330218

Taidemuoto

Keramiikka, Taidekäsityö, Taidemaalus, Veistos

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen keramiikkataiteilija, asun ja työskentelen Haminassa. Taiteessani tutkin ihmisyyttä, olemassaoloa ja sen kaiken kattavaa noeettista ulottuvuutta. Teosteni kautta etsin yhtymäkohtia tekemisen ja ajattelun välillä. Teen sitä mikä tai mitä ilmenee kauttani.
Minulla on työhuone Haminan kaupungilla, ja opetan keramiikkaa Haminan kansalaisopistossa ja Haminan kuvataidekoulussa. Olen Haminan Taideseuran hallituksen jäsen, ja valtakunnalliseen Konstrundan -tapahtumaan valittu taiteilija vuonna 2022. Olen Tekevä Lappia osuuskunnan jäsen.
Olen ollut mukana seitsemässä yhteisnäyttelyssä, tällä hetkellä työstän toista henkilökohtaista taidenäyttelyä.

Aikaisemmin olen esiintynyt Haminan teinisirkuksessa, Kotkan nelosteatterissa, ja Nukketeatteri Kapustassa. Olen tuottanut teatterinäytelmiä ja taidenäyttelyjä.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Taidehuoneellani on nähtävillä sekä valmiita teoksia, että keskeneräisiä prosesseja. Keramiikkaa, veistoksia, maalauksia. Keskusteluja taiteesta, sen tekemisestä ja kokemisesta. Tarjolla jotakin hyvää. Olet lämpimästi tervetullut Taidehuoneelleni Haminaan!

Facebook: Taidehuone Anniina Loiske, Instagram: anniina_loiske

Ajo-ohjeet

Vanha keltainen puutalo, sisäänkäynti portista sisäpihan kautta, A-rappu.