24. Johanna Ärje - ArtVuorela

Anna Johanna, Acorns and Antlers -neulepusero, kirjoneule, kuvaaja Johannes Ärje, 2022Anna Johanna, Karamelli Shawl, pitsihuivi, kuvaaja Johannes Ärje, 2023Anna Johanna, Giddy-neulepusero, pitsineule, kuvaaja Johannes Ärje, 2023Anna Johanna, Gladiolus-neulepusero, kirjoneule, kuvaaja Johannes Ärje, 2021Anna Johanna, Varjo-neuletakki, palmikkoneule, kuvaaja Anna Johanna, 2021

Katuosoite

Iitintie 810
47520 Iitti

Taidemuoto

Muotoilu, Muu, Taidekäsityö

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen Anna Johanna, intohimoinen neuloja. Päätin 2020 elää unelmani todeksi ja hylkäsin akateemisen uran siirtyen päätoimiseksi neulesuunnittelijaksi. Mallejani on julkaistu kotimaisissa ja kansainvälisissä lehdissä. Esikoiskirjani, Onnensäikeitä, on ollut kansainvälinen menestys ja se on käännetty englanniksi, saksaksi ja koreaksi. Tyylini on ajaton, mutta malleistani löytyy aina romanttinen vivahde. Tapahtumassa on esillä neuleitani, printtiohjeita sekä kirjani. Emännöin myös neuleillan.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Konstrundanin aikana neulemallejani on esillä ArtVuoren taiteilijakodissa. Näytteillä on valmiita neuleita, printtiohjeita sekä Onnensäikeitä-kirja.

Perjantaina klo 16-19 avoin neuleilta. Nappaa puikot ja lankaa mukaan ja liity seuraan neulomaan.
Lauantaina klo 14 muotinäytös, jossa esillä Roopetexin Liisa Lehtosen asuja sekä Anna Johannan neuleita.


https://www.ravelry.com/designers/anna-johanna

Ajo-ohjeet

Keltainen talo Iitintien varrella. Pihaan ajo Mullikkamäentieltä.