91. Niko Saarinen - Villa Pauli

Niko Saarinen, The beginning, graniitti, 84cm x 35cm 27cm, 2019, kuvaaja Niko SaarinenNiko Saarinen, kivenveistoa, kuvaaja Johanna JohnssonNiko Saarinen, kuvaaja Niko SaarinenNiko Saarinen, Daydream, 2022, Graniitti, 35cm x 35cm x 20cm, kuvaaja Niko SaarinenNiko Saarinen, Identification, öljymaalaus, 50cmx 70cm, 2022, kuvaaja, Niko Saarinen

Katuosoite

Metsäpurontie 45
01900 Nurmijärvi

Puhelin

040 5214274

Taidemuoto

Installaatio, Muu, Piirustus, Taidemaalus, Veistos

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen nurmijärveläinen taiteilija ja kuvataideopettaja. Taiteellinen työskentelyni koostuu hiilipiirroksista, öljymaalauksista ja kiviveistoksista. Uusimmissa installaatioissani hyödynnän myös video ja AR-teknologiaa. Teokseni käsittelevät identiteetin muokkautumista tarinoiden, kielen ja muistin avulla. Työskentelen Nurmijärvellä taiteilijakoti Villa Paulissa yhdessä puolisoni Johanna Johnssonin kanssa. Taiteilijakoti Villa Pauli on kokonaistaideteos, missä yleisölle on esillä puutarhassa veistoksia, työhuoneilla maalauksia ja työnäytöksiä.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Taiteilijakoti Villa Pauli on kokonaistaideteos, missä yleisölle on esillä puutarhassa kiviveistoksia, työhuoneilla maalauksia ja sisätiloissa lisää teoksia. Tapahtuman aikaan järjestetään myös työnäytöksiä.


www.nikohsaarinen.com