109. Kevin Stewart

Ekenäs as a Movie setFloridaAfter the Rain SverigeEkenäs at Night

Katuosoite

22 Rosenvägan
10600 Ekenäs

Puhelin

041 314 6217

Taidemuoto

Piirustus, Puu, Taidemaalus, Valokuva

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen itseopiskelija, joka asuu Suomessa. Tätä sovellusta varten keskityn nykyiseen työhöni. Olen kuitenkin harjoittanut valokuvausta yli 30 vuotta. Työni sisältää osia kulttuuriperintöstäni. Kestävyys kohtaa improvisaation. Toisin sanoen nykyinen työni osoittaa, millaista on harjoittaa Mix-Media: maalaa paperille, lehdet, hylätyt opasteet ja valokuvaus. Ennen tätä intensiivistä keskittymistä etsin työruokavalokuvausta, luonnonkaunis valokuvausta ja tapahtumavalokuvausta. Läpinäkyvinä vuosina määrittelin itseni "yleiseksi valokuvaajaksi". Kaikki valokuvaukseni alueet on esitelty kerralla tai toisella.

Määritelmät ja selvennykset
Itseoppinut tarkoittaa, että minulla ei ole muodollista astetta valokuvauksessa. Olen kuitenkin saanut tuloja valokuvistani. Olen näyttely ulkotaiteen festivaaleilla. Galleriahallit ja pienet putiikkeja. Vaikka en ole minkään valokuvausyhdistyksen jäsen, hakemukseni liittyä Ekenäs Foto Klubbiin on vireillä.

Kulttuuriperintö: kaikki mukaan lukien keittiön vesipiste. Suosikkisanani taiteessa on "onnettomuus". Se ilmoittaa, että uskon olevan afrikkalaisamerikkalaisen menneisyyteni kasvu. Meidän on pitänyt luottaa vaistoihimme. Siksi parhaat kuvat ovat usein johtuneet säädöksestä sääntöihin. Tältä osin implpanssi on improvisaatio.

Nykyistä työtä kutsutaan rinnakkaisvalokuvaukseksi. "CO" edustaa sanaa kollaasi, kun logiikka johtuu katsojista haluaa ymmärtää, mikä on heidän edessään. Nautin tästä vuorovaikutuksesta käsityksen kanssa.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Haluan (jos sää sallii) on luoda pieni galleriatila puutarha -alueelleni.


https://www.linkedin.com/in/jkstewartcreative/

Ajo-ohjeet

Lähellä uimahallia samalla kadulla kuin lukio.