26. Anneli Kokkonen- As Oy Kolkanmäki, takapiha

Anneli Kokkonen, Aurinkoinen Anna-Liisa halkoja hakkaa, kun lisää kesävieraita mökille pakkaa, öljyväri kankaalle, 33x41, 2017, kuvaaja Anneli KokkonenAnneli Kokkonen, Henkilökuva, itselaukaisin Nikon-kamerallaAnneli Kokkonen, Ritva-koivun hurmava tanssi, akryyli kankaalle, 33x24, 2022, kuvaaja Anneli KokkonenAnneli Kokkonen, Sanna Kiero ja Siiri Rantanen humpalla 1956 Cortinassa, akryyli kankaalle, 46x38, 2020, kuvaaja Anneli KokkonenAnneli Kokkonen, Kulta, pesutekniikka guassi ja tussi paperille, 25x21, 2022, kuvaaja Anneli Kokkonen

Katuosoite

Kirkkokatu 13
15110 Lahti

Puhelin

045 130 7616

Taidemuoto

Piirustus, Taidemaalus, Visuaalinen taide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olin 7-vuotias, kun isän opissa maalasin öljyvärein näkymiä Saimaalta. Piirtäjäntyöni ohella opiskelin, harrastin liikuntaa ja maalasin niin Suomessa kuin Norjassa.
Muutettuamme Suomeen retkahdin naivismiin, kun näin Martti Innasen ja Lea Pihkalan huumoria, värejä ja sanomaa sisältäviä teoksia. Elämälleni tuli uusi suunta, aloitin maalaamalla elämänkokemuksiani vertaillen Norjan ja Suomen kulttuuria suhteessa luontoon ja ihmisyyteen. Suomalainen lavatanssi ja saunominen sekä uiminen juotavan puhtaassa vedessä ovat lempiaiheitani. Lahden paikallishistoria ja vapaaehtoistoimintani attaseana kansainvälisissä talviurheilutapahtumissa ovat usein mukana teoksissani. Olen opettanut naivistista maalausta öljyvärein ja pesutekniikkaa useissa taidepajoissa. Viimeksi mainitussa guassi ja tussi muuttaa muotoaan prosessin eri vaiheissa niin, että lopputulos voi olla täysin arvaamaton. Sopii kaikenikäisille ja esimerkiksi runokirjojen kuvittamiseen, siinä kiehtoo myös nopeampi lopputulos.
Olen edelleen kehityshakuinen optimisti.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Toivotan iloisesti kaikki tervetulleeksi Konstrundan tapahtumaani! Kuvataidenäyttelyni on esillä avaralla pihallamme sisältäen sekä naivistisia akryyli/öljyvärimaalauksiani että pesutekniikalla (guassi ja tussi) toteutettuja teoksiani. Myynnissä on myös maalauksistani Lahdessa painettuja numeroituja keräilykortteja sekä pieniä kehystettyjä tauluja. Sateen sattuessa ne löytyvät katoksen alta.

Työnäytöksenä aloitan maalaamaan akryylivärein naivistista taulua, johon kaikki kävijät voivat osallistua. Esittelen mielelläni myös pesutekniikkani eri vaiheita ja kerron taidepajastani.


https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/kokkonen-anneli

Ajo-ohjeet

Käynti aidatun alueen portista Rautatienkadun puolelta.