163. Jill Christiansen - Stentorp fårfarm

Rentröja, Vild väst pälsmössa.Jill Christiansenställer ut i LübeckJungfudans tunikaHandstickade Fjunelätt shalar i Stentorp ullPicnic, AI konst av gästande Hannu Toivonen i "Stentorp Collider "

Katuosoite

Skråbbovägen 222
21610 Kirjala

Puhelin

+358400844506

Taidemuoto

Taidekäsityö, Valokuva, Visuaalinen taide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Suomenlampaan pehmeä, kihara villa ja turkis ovat 37 v inspiraation lähde.Yhteistyössä taitavien neulojien kanssa suunnittelen ja teen villapaitoja, ponchoja, shaaleja omien lampaitten villoista.Malleissani näkyy vaikutteita viikinkiajan ja Kalevalan mytologiasta ja upeasta saaristostamme. Taljoista teemme turkisliivejä, hattuja, loppupaloista laukkuja ja istuinalusia. Pyrin brandilläni luomaan pitkäkestoisia tuotteita, nykyaikaisille käyttäjille, perinteitä vaalien. Olen esitelmöinyt teemalla ”Suomenlammas luovuuden lähteenä ” kotimaassa ja ulkomailla. 2018 minut kutsuttiin Suomenl Lammasjalostusyhdistyksen kunniajäseneksi. 2019 Viking neuleeni sai I Palkinnon sarjassa Käsinkudottu,100% villasta New York Sheep and Wool Festival 2019.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Konstrundanin aikana tuotteeni ovat esillä tyhjennetyssä , puhdistetussa lampolassa kun lampaat laiduntavat pihapiirissä ja saarilla. Vastakohdan ”Stentorp Collider” näyttelyssä muodostaa Hannu Toivosen tekoälykuvataide. Hän toimii tietojenkäsittelytieteen professorina Helsingin yliopistossa ja on hiljattain julkaissut kirjan Tietokirja ”Mitä tekoäly on?”: https://www.mitätekoälyon.fi. Häntä kiehtoo tekoälyn käyttö kuvataiteessa.
Paimenkoiran työskentelyä, kahvitarjoilua.


Hannu Toivonen https://mitatekoaluon.fi

Ajo-ohjeet

Ajoohje :
Poistu Helsingin Moottoritieltä E 18 tai Vanhalta Helsingin tieltä 110 Kaarinassa Paraisten suuntaan. tielle 180, n. 10 km jälkeen käänny oikealle Stentorp maatilamatkailukyltin jälkeen ja seuraa kylttejä n 2km loppuun asti.