150. Anna Korpiaho - Keramiikkastudio Korpiaho Design

Keramiikkataiteilija Anna Korpiaho -  Keramiikkastudio Korpiaho DesignKeramiikkataiteilija Anna KorpiahoAnna Korpiaho - DREAMY DRESS, 2022, keramiikkaveistos, 11x22,5 cm, aluminium foil saggarAnna Korpiaho - LOVELY LADY, 2023, keramiikkaveistos, 34x13x2,5 cm, hapettava polttoAnna Korpiaho - BURNING LOVE, 2021, keraaminen seinäteos, 23x29x0,7 cm, raku

Katuosoite

Koivulantie 45
25370 PERTTELI (Salo)

Puhelin

040 847 06 42

Taidemuoto

Keramiikka, Muotoilu, Taidekäsityö, Veistos, Visuaalinen taide

Saavutettava liikuntarajoitteisille

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen salolainen keraamikko ja valokuvaaja. Keramiikkataiteessani naishahmot eri muodoissaan näyttelevät suurta roolia. Piensarjoissa valmistamieni keramiikkatuotteiden saralla keskityn enenevissä määrin eläin- ja luontoaiheisiin. Oman tuotannon ohella ohjaan keramiikkakursseja ja tarjoan yksityisopetusta.

Savi on kiehtova materiaali, jonka työstämisessä vain oma mielikuvitus on rajana. Erilaiset savityypit, muovailu-, koristelu- ja polttotekniikat toimivat loputtomina innoituksen lähteinä.

Olen valmistunut keramiikka-artesaaniksi Forssan ammatti-instituutista vuonna 2017 ja opiskellut Muurlan Opiston valokuvauslinjalla 2007-2009. Olen Turunmaan Keraamikkojen Killan jäsen. Tuttavallisemmin "Keramiikkakilta" on Turussa ja lähiseuduilla työskentelevien ammattikeraamikkojen yhdistys.

Ohjelma Taidekierroksen aikana

Tervetuloa tutustumaan keramiikkastudiooni ja sen toimintaan! Studiolle on tulossa keramiikkanäyttely, jonka teokset ovat myytävänä Konstrundanin aikana. Esittelen erilaisia kurssi- ja opetuspalveluja, kuten tykytoiminta ja keramiikan yksityisopetus sekä erikoispolttokurssit. Kerron keramiikan valmistusprosessista ja vastaan mielelläni keramiikka-aiheisiin kysymyksiinne.


www.youtube.com/@korpiahodesign

Ajo-ohjeet

Helsingin tai Turun suunnalta saapuessasi käänny ABC Piihovin moottoritieliittymän kohdalta kantatielle 52 eli Somerontielle suuntaan Forssa/Somero/Pertteli ja jatka sitä noin 14 km. Sitten käänny oikealle Isovuorentielle (opasteessa lukee "Vähähiisi") ja aja noin 1,5 km, kunnes tulee käännös vasempaan Oikotielle. Oikotien lopussa on T-risteys, josta jatka vasemmalle (Ihamäentie). Aja noin 500 m ja käänny oikealle Koivulantielle. Jatka Koivulantietä noin 500 m ja käänny oikealle, jolloin saavut perille kohteeseen.