Haastattelut

Pirkanmaa: Markus Mäkinen

Nuorena Markus haaveili kuvataiteilijan urasta mutta sattuma vei hänet lasin pariin ja lasi vei miehen mennessään.Lue lisää »
Martina Lindberg
12.08.2022 klo 13:00

Turunmaa: Pia Rousku

Pia maalaa abstrakteja muotoja ja saa inspiraationsa vuodenajoista, luonnosta ja sen muodoista ja väreistä sekä kohtaamisista ihmisten kanssa.Lue lisää »
Martina Lindberg
12.08.2022 klo 13:00
Sepän paja

Länsi-Uusimaa: Onnellisen sepän paja

Kaksi seppämestaria, Juhani Krappe ja Sami Ryhänen, ovat viime kesästä toimineet Karjaan veturitalleilla toimittuaan pitkään Billnäsin Ruukilla.Lue lisää »
Jani A. Purhonen
12.08.2022 klo 13:00
Mustaan pukeutunut Elina Länsman seisoo maalauksen edessä

Lappi: Elina Länsman

Konstrundanin pohjoisin ateljee on Elina Länsmanin Lue lisää »
Ami Avellán
12.08.2022 klo 13:00
Nainen istuu tuolilla, hänellä on yllään sininen haalari, hiukset ovat nutturalla. Taustalla keskeneräinen taideteos, matto.

Helsinki: Hanna-Kaisa Korolainen - Studio Limis

Kumpulalaisen talon kellarikerroksen pelkistetyn julkisivun takaa löytyy neljän taiteilijan yhteinen luovuutta pursuava työhuone. Yksi idyllisessä puutalokaupunginosassa työskentelevistä luovista tekijöistä on taiteilija, muotoilija ja taidekäsityöläinen Hanna-Kaisa Korolainen.Lue lisää »
Ida Taavitsainen
12.08.2022 klo 13:00

Itä-Uusimaa: Åsa Hellman

Åsa Hellmanin taide on osa keramiikkataiteen jatkuvuutta, jonka juuret juontaa esihistoriasta. Hänen taiteessa antiikki on ottanut aikamme muodon.Lue lisää »
Leena Stolzman
12.08.2022 klo 13:00
Lyhythiuksinen henkilö seisoo maalauksen edeesä pensseli kädessään

Pohjanmaa: Li Taiga

Kaiken Taigan luomisen perusta on siinä, että hän haluaa yrittää ymmärtää tai konkretisoida jotain. Kun hän kuvailee itseään taiteilijaksi ja ihmiseksi, hän mielellään puhuu eksistentiaalisista ajatuksistaan ​​ja peloistaan. Lue lisää »
Nicole Hjelt
12.08.2022 klo 13:00
Tie jonka varella vanha navettarakennus, tien laidassa puu.

Ahvenanmaa: Erica Törnroth - Ege T Hantverk

Erica Törnroth kasvoi Houtskarilla ja tekstiilikoulutuksen aikana turussa hänen kiinnostuksensa eri tekstiilitekniikkoja kohtaan kasvoi. Tänään Erica työskentelee enimmäkseen tekstiilipainon ja omien kuvioiden parissa, mutta hän ehtii myös kutoa käsin, parkita kalannahkaa ja tehdä kokonaisia sisustuksia tilauksesta.Lue lisää »
Leila Cromwell-Morgan
12.08.2022 klo 13:00