Tämän vuoden Konstrundan osallistujat valittu!

27.03.2023 klo 16:24
Konstrundan on vakiintunut tapahtuma, joka on järjestetty Suomessa vuosittain vuodesta 2008
lähtien. Konstrundanin aikana taiteen-, käsityön-, ja muotoilun ammattilaiset avaavat työhuoneensa
ja työpajansa yleisölle.

KONSTRUNDAN 2–3.9.2023

Tänä vuonna Konstrundan järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Silloin osallistujat pitävät ateljeensa auki klo 11–17. Vierailijat voivat vapaasti vierailla osallistujien luona ja osallistua tämän vuoden arvontaan, jossa on tämän vuoden osallistujien kauniita taideteoksia ja tuotteita.

Tehokkaan markkinoinnin ja aiempien vuosien osallistujien aktiivisuuden ansiosta saimme jälleen runsaasti hakemuksia. Tämän vuoden Konstrundaniin osallistuu lähes 350 luovaa toimijaa. Tämän vuoden osallistujat löytyvät Konstrundanin kotisivuilta. Laajemmat osallistujaesittelyt julkaistaan verkkosivuillamme toukokuussa. Konstrundanin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kotimaisesta nykytaiteesta, taidekäsitöistä ja muotoilusta. Konstrundan tukee osallistujia heidän ammatinharjoittamisessaan ja luo uusia myyntimahdollisuuksia sekä verkoston, jota he voivat hyödyntää tulevassa työssään. "Kävijänä sinulle tarjotaan Konstrundanin aikana lukemattomia mahdollisuuksia. Ihanien luovien ihmisten, riemukkaiden ideoiden ja erilaisten tyylien ja materiaalien laaja kirjo on kuin suuri, värikäs kukkapuutarha! Tutustu tämän vuoden osallistujiin ja kokoa oma kimppusi", kannustaa projektipäällikkö Martina Lindberg.

TIMO MÄNTTÄRI MÄÄRITTELEE TÄMÄN VUODEN VÄRIMAAILMAN

Konstrundanin monipuolisuus ja värikkyys näkyy hienosti myös kuvittaja ja graafisen suunnittelijan Timo Mänttärin tämänvuotisessa kuvituksessa. Timo on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kuvittanut lehtiä, kaksi lastenkirjaa ja suunnitellut pari sataa kirjankantta. Viimeiset kymmenen vuotta Timo on työskennellyt omassa yrityksessään Kehvola Designissa. Kehvolan värikkäitä postikortteja, kalentereita ja pelejä myydään suomalaisten museo- ja kirjakauppojen lisäksi mm. Saksassa ja Japanissa. Piirtämisen ohella Timo pitää museoista, marsipaanista ja vanhoista elokuvista. www.kehvola.com

Konstrundan Helsingfors