79. Tatu Vuorio Atelje

Beginning of water, 2020, blown glass, copper leaf & copper sulfite, 14x20x20xcmTatu Vuorio on the workExhibition view 2020, Gallery Mältinranta TampereExhibition view 2021, Painters union gallery at allergy house HelsinkiTatu Vuorio Atelje

Gatuadress

Suokallionrinne 27A
02420 Jorvas

Telefon

0505865834

Konstart

Formgivning, Glas, Keramik, Konsthantverk, Måleri, Skulptur, Visuell Konst, Ädelmetall och smyckeskonst

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

I mitt arbete närmar jag mig konsten från flera håll, abstrakt, figurativt och konceptuellt. Jag använder flera metoder i mitt arbete, såsom måleri, skulptur och installation, som ofta blandas med varandra i processen. Genom en mängd olika tekniker, material och tillvägagångssätt har jag fått betydelsen av inspiration och dynamiskt görande. Ordet metod får sin betydelse från ordet methodos, som betyder "vägen att gå". Så jag tror att multidisciplinaritet är vägen som driver mig att utveckla mig själv.

Program under Konstrundan

En öppen ateljé med fritt besök och diskussion med konstnären. Utställda är målningar, skulpturer och glaskonst i hemmastudion designad och byggd av konstnären.


Köranvisningar

Från Hirsalantie svänger du in på gamla kyrkvägen, varifrån du svänger in på kärrvägen och från kärrstigen, varifrån du svänger till kärrbranten och kör till slutet.