ANSÖKAN ÄR ÖPPEN!

En konstnär i sitt arbetsrum målar på ett papper med röd färg. KonstrundanÄr du konstnär, konsthantverkare eller formgivare? Vill du delta i Finlands största öppna ateljeer-evenemang 2024? Då ska du passa på att ansöka med i Konstrundan 2024. 

Ansökan är öppen 15.1-25.2.2024.

Konstrundan har ordnats årligen sen 2008 och samlar årligen kring 400 deltagare och 30 000 besökare. I år ordnas Konstrundan första veckoslutet i september, 7-8.9.

Läs mera

vad är KONSTRUNDAN 

Hülya Tokur-Ehres och Leila Cromwell-Morgan Lönnroth diskuterar Hülyas konst, KonstrundanUnder ett veckoslut i september öppnar professionella konstnärer, konsthantverkare och formgivare dörrarna till sina ateljéer och verkstäder för allmänheten. Det centrala målet är att skapa möten mellan de kreativa aktörerna och besökarna.

 

År 2024 ordnas Konstrundan under veckoslutet 7-8.9. 

 

Läs mera

Information för dig som deltaR i Konstrundan!

Vi har samlat ihop information till dig som deltar i Konstrundan 2024 på en egen sida. Där hittar du all väsentlig information om vad du behöver veta och göra när du delta i Konstrundan 2024.

Ansökningstiden för Konstrundan 2024 är 15.1-25.2.2024

Läs mera

FAQ 

Svartvit illustration, ritade figurer av människor och djur. Gjord av illustratör Jenni Tuominen för Konstrundan 2022Vad är Konstrundan? Kostar det att delta? Var finns information om ateljeerna? Vem är arrangör för Konstrundan.

Här hittar du samlat de vanligaste frågorna om Konstrundan.

Läs mera

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

 

kontakt

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ge respons.

för deltagare

Deltar du i Konstrundan? Här hittar du viktig information, trycksaker, logo och annat du kan behöva.

press

Här kan du ladda ner pressbilder och läsa våra pressmeddelanden.