117. Sofia Maleike-Ruohola - Kärrin Rusthollin Galleria

Omakuva, lyijykynä, akvarelli, hiiliTyöhuoneella
Muotokuva Tarjasta, hoivaaja   Monotypia, lyijykynä, tussiLiisan muotokuva, lyijykynäAinon muotokuva (osa),  monotypia, lyijykynä, tussi

Gatuadress

Liipolantie 17
25360 Pertteli

Telefon

+358505843349

Konstart

Grafik, Måleri, Teckning

Information om konstnären/gruppen

Porträtt med olika tekniker är för närvarande det mest intressanta. Mitt jobb är att göra beställningsporträtt. Jag har studerat bildkonst både på Kanneljärvi högskola i Lojo och vid öppna universitetet i Lappland. Jag har studerat konsthistoria vid öppna universitetet i Åbo.

Program under Konstrundan

Galleriet ställer ut verk, främst porträtt gjorda med olika tekniker. Jag är särskilt intresserad av porträtt, där personens levda liv och föremål av intresse syns i bilden. I samband med eventet kommer jag att berätta för besökarna om arbetsprocessen och förutom att lära känna verken kan du även beställa porträtt, antingen av dig själv eller som present till en nära och kära. Galleriet har även ett litet café där du kan köpa kaffe, snacks, konstvykort mm under Konstrundan.

I anslutning till galleriet finns även ett litet café och butik, där man kan köpa t.ex. konstvykort.

Facebook: www.facebook.com/sofiamaleikeruoholaart, Instagram: @sofiamaleikeruohola

Köranvisningar

Fastigheten intill kyrkan i Pertteli. Konstrunda skyltar när man närmar sig både från Liipolantie och Kaivolantie. Galleriet ligger i hörnet av Kärri rustholli.