18. Taidehuone Anniina Loiske

Anniina Loiske, Puun henki, keramiikka, 18,5cmx13cmx6cm,  2022, kuvaaja Anniina LoiskeAnniina Loiske, kuvaaja Kirsti SalmiAnniina Loiske, Kuori, kipsinauha ja kanaverkko, 89,5cmx83cmx30cm, 2023, kuvaaja Anniina LoiskeAnniina Loiske, Puun henki, keramiikka, 18,5cmx13cmx6cm, 2022, kuvaaja Anniina LoiskeAnniina Loiske, "Hyppää! -laskuvarjo kyllä ilmestyy yllesi.", keramiikka, 19cmx19cmx33cm, 2018, kuvaaja Anniina Loiske

Gatuadress

Rauhankatu 8
49400 Hamina

Telefon

0407330218

Konstart

Keramik, Konsthantverk, Måleri, Skulptur

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag är keramiker och bor och arbetar i Hamina. I min konst söker jag efter mänskligheten, tillvaron och dess allomfattande noetiska dimension. Genom mina verk söker jag efter sammanflödet mellan skapande och tänkande. Jag gör det som manifesteras genom mig.
Jag undervisar i keramik vid Hamina medborgarinstitut och Hamina bildkonstskola. Jag är medlem i Hamina konstförening och valdes ut till Konstrundan 2022.
Jag har deltagit i sju grupputställningar. För närvarande arbetar jag på min andra separatutställning.

Tidigare har jag uppträtt på Hamina tonårscirkus, Kotka nelosteatteri och dockteater Kapusta. Jag har producerat teaterpjäser och konstutställningar.

Program under Konstrundan

I min ateljé kan du se både färdiga verk och verk som är under arbete. Keramik, skulpturer och målningar. Samtal om konst, om att göra och uppleva den. Det bjuds på något gott. Du är varmt välkommen till mitt konstrum i Hamina!

Facebook: Taidehuone Anniina Loiske, Instagram: anniina_loiske

Köranvisningar

Ett gammalt gult trähus, ingång via innergården, A-trappan.