211. Eva Sandström - Kulturkollektivet Insidan

Eva Sandström, "Silverfisk", halsband i silver, 25cm, 2022Eva Sandström, Selfie, 2021Eva Sandström, "Makt", krona av emballage och ädelstenar, 56cm diam., 2022Eva Sandström, "Burana ringar", silver, burana, 2022Eva Sandström, "Ibuprofen", pärlhalsband av Ibuprofen, 45cm, 2022

Gatuadress

Järnvägsgatan 26
68600 Jakobstad

Telefon

041 7520580

Konstart

Ädelmetall och smyckeskonst

Information om konstnären/gruppen

Till yrke är jag smyckedesigner, guldsmed och konstnär. Jag började med att studera smyckekonst och skulptur men fortsatte mina studier inom guld- och silversmide i England och specialiserade mig på design. Jag har även en bildkonstexamen från Österrike. Tidigare har jag varit verksam som frilansande smyckedesigner men nu har jag övergått till att fokusera på smyckekonsten igen. För tillfället ägnar jag mig åt att skapa verk som reflekterar över psykisk och fysisk värk. Jag arbetar mest i silver men andra material förekommer också.

Program under Konstrundan

Under Konstrundan får man ta del av den smyckekonst jag jobbat med under de senaste åren och får även titta in i min verkstad och i min ateljé vid Kulturkollektivet Insidan. Möjligheten att köpa smycken, tavlor och övrig konst finns.

Instagram: leopold_sandstrom