109. Kamila Śladowska's multidisciplinary artist studio

Megalepiota installations, Kamila Śladowska, 2021, Myymälä2 galleryMegalepiota installations, Kamila Śladowska, 2021Megalepiota installations, Kamila Śladowska, 2021, Myymälä2 galleryMegalepiota installations, Kamila Śladowska, 2021, Myymälä2 galleryMegalepiota installations, Kamila Śladowska, 2021, Myymälä2 gallery

Gatuadress

Henry Fordin katu 5
00150 Helsinki

Telefon

+358449513835

Konstart

Installation, Måleri, Textil, Visuell Konst

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag är en multidisciplinär konstnär (född 1996 i Polen), som arbetar med installation, målning, textil och performans och forskar kring teman om mångfald och kulturell antropologi. Jag försöker implementera idéer från permakultur till bildkonst och anstränger mig för att arbeta med återvunnet material eller med traditionella tekniker. Under mitt erasmusutbyte studerade jag på ESBAMA Montpellier och har utexaminerats från målningsprogrammet vid konstakademin i Warszawa och programmet för kostymdesign på MSKPU i Warsawa (båda år 2020). Förra året flyttade jag till Helsingfors där jag blev anknyten med Myymala2 under ett Erasmus-utbyte för arbetspraktik för nyutexaminerade. Mina konstverk har visats i flera europeiska länder.

Program under Konstrundan

Under Konstrundan presenterar jag mitt arbete och mina processer så att besökarna får en chans att ställa frågor om hur jag använder mig av gamla tekniker med ett modernt språk.


Köranvisningar

Ta hissen i F-trappan till 5:e våningen. Från hissen, välj till dörren vid höger, vänd till höger, sedan vänster och höger igen. I korridoren hittar du min studio (i mitten med en svart dörr). Du kan även ta trapporna i E-trappan och när du kommer till 5:e våningen, välj dörren till vänster och fortsätt sedan enligt instruktionerna ovan.